U wilt een IJskar huren in Roosendaal?

IJskar huren Roosendaal

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Zin in een “lekker koud kunstje” in Roosendaal? Bij De Jong’s ijs maak je dat mogelijk met het huren van een ijskar in Roosendaal. Onze ijskar of ijscokar komt vlot naar jouw locatie in Roosendaal, waar we al bekendheid genieten dankzij tevreden klanten en opdrachtgevers. En niet alleen daar, soms zie je ons ook in de buurt, zoals in het gezellige Breda. Of je nu 200 of 2000 verse ijsjes wil, onze ijscoman of ijsmeisje draait er de hand niet voor om.

IJskar huren Roosendaal reclame?

Enthousiast geworden? Wil je de ijskar huren in Roosendaal met belettering of logo erop? Misschien zie je onze medewerker graag schitteren in jullie bedrijfskleding? Bij IJskar huren Roosendaal denken wij graag met je mee. Bel ons gerust als je vragen hebt over het huren van een ijskar in Roosendaal. Laat die heerlijke ijsmomenten maar komen!

HOE WERKT HET?

Voor (bijna) elk feest of gelegenheid is het fantastisch om een ijskar te huren. Het huren van een ijskar is zo gedaan, dit gaat namelijk snel via onderstaande stappen:

  1. Jij vraagt compleet vrijblijvend en makkelijk een offerte aan voor de ijskar verhuur in Roosendaal.
  2. Kies wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (aantal bollen) je wil voor het evenement of feest.
  3. Wij sturen de offerte binnen 24 uur per mail. Akkoord? Dan kun je online bevestigen.
  4. Wij komen bij je met onze ijskar en echte ijscoman of ijsmeisje. We scheppen de ijsjes uit aan je gasten in uw gewenste tijd. Na de tijd vertrekken we weer met onze medewerker, ijskar en bus. Zelf hoef je niets te doen.
  5. Wij versturen de nota naar afloop naar je.

Offerte aanvragen?
Wil je een offerte aanvragen voor een ijskar huren in Roosendaal? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?