U wilt een IJskar huren in Purmernd?

IJskar huren Purmerend

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Iets fris en lekkers toevoegen aan jouw feest of evenement in Purmerend? Dat is een “cool idee” met De Jong’s ijs! Bij ons is het huren van een ijskar in Purmerend een fluitje van een cent. Onze ijscokar komt met plezier naar jouw locatie in Purmerend en omstreken, want we hebben al veel blije klanten en tevreden opdrachtgevers in deze regio. Niet alleen in Purmerend, maar ook in het gezellige Alkmaar en het levendige Zaandam zijn we regelmatig te vinden.

Hoe werkt een ijskar huren Purmerend bij ons?

Voor (bijna) elk feest of gelegenheid is het fantastisch om een ijskar te huren. Zeker in Purmerend. We zijn er erg goed bekend in de buurten van Alkmaar en Zaandam. Een ijskar huren in Purmerend is zo klaar, dit gaat namelijk gemakkelijk via onderstaande stappen:

  1. Jij vraagt compleet vrijblijvend en makkelijk een offerte aan voor de ijskar verhuur in Purmerend.
  2. Kies wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (aantal bollen) u wilt voor je evenement of feest.
  3. Wij sturen de offerte binnen 24 uur per mail. Akkoord? Dan kun je online bevestigen.
  4. Wij komen bij je met onze ijskar en echte ijscoman of ijsmeisje. We scheppen de ijsjes uit aan je gasten in uw gewenste tijd. Na de tijd vertrekken we weer met onze bus, ijskar en medewerker. Zelf hoeft u niets te doen.
  5. Wij versturen de nota naar afloop naar u.

IJskar huren Purmerend reclame?

Of je nu een klein intiem feestje geeft of een grootschalig evenement organiseert, onze ijscoman of ijsmeisje staat paraat met ambachtelijk en vers schepijs. Van 200 tot 2000 ijsjes, wij draaien er onze hand niet voor om. En het wordt nog leuker – je kunt de ijskar huren in Purmerend met aangepaste belettering of logo. Wil je dat onze ijscoman of ijsmeisje schittert in jouw bedrijfskleding? Wij denken graag met je mee voor een extra persoonlijke touch!

Purmerend, een stad vol gezelligheid en mogelijkheden, is de perfecte plek om jouw ijsmoment extra speciaal te maken. Onze ijskarren hebben al menig feest in Purmerend opgevrolijkt, en we kijken ernaar uit om ook jouw gasten of klanten te trakteren op een heerlijk koud kunstje. Bel ons gerust voor meer informatie over het huren van een ijskar in Purmerend. Ijskar huren Purmerend wordt zo een feestelijke belevenis!

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Purmerend? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?