U wilt een IJskar huren in Purmernd?

IJskar huren Purmerend

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Uw ijskar huren in Purmerend is een “lekker koud kunstje” bij De Jong’s ijs. Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in Purmerend. We zijn er goed bekend door onze mooie klanten en opdrachtgevers. De jong’s ijs heeft ook zo zijn klanten in de buurt van Purmerend, we komen namelijk ook wel eens in Alkmaar en in Zaandam. Wij scheppen handgemaakt en vers schepijs uit aan uw gasten of klanten. Van 200 tot 2000 ijsjes? dat is zeker geen probleem voor onze ijscoman of ijsmeisje.

Hoe werkt een ijskar huren Purmerend bij ons?

Voor (bijna) elk feest of gelegenheid is het fantastisch om een ijskar te huren. Zeker in Purmerend. We zijn er erg goed bekend in de buurten van Alkmaar en Zaandam. Een ijskar huren in Purmerend is zo klaar, dit gaat namelijk gemakkelijk via onderstaande stappen:

  1. Jij vraagt compleet vrijblijvend en makkelijk een offerte aan voor de ijskar verhuur in Purmerend.
  2. Kies wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (aantal bollen) u wilt voor je evenement of feest.
  3. Wij sturen de offerte binnen 24 uur per mail. Akkoord? Dan kun je online bevestigen.
  4. Wij komen bij je met onze ijskar en echte ijscoman of ijsmeisje. We scheppen de ijsjes uit aan je gasten in uw gewenste tijd. Na de tijd vertrekken we weer met onze bus, ijskar en medewerker. Zelf hoeft u niets te doen.
  5. Wij versturen de nota naar afloop naar u.

IJskar huren Purmerend reclame?
Wilt u de ijskar huren Purmerend met belettering of logo? Wilt u onze ijscoman of ijsmeisje in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee met IJskar huren Purmerend voor meer suggesties. Bel ons gerust mocht u vragen hebben over het huren van een IJskar in Purmerend.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Purmerend? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?