U wilt een IJskar huren in Nijmegen?

IJskar huren Nijmegen

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Uw ijskar huren in Nijmegen is een “koud kunstje” bij De Jong’s ijs.
Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in Nijmegen. We komen er graag en vaak. Voor de lekkerste ijskar huur maar ook voor prachtige festivals en evenementen in bijvoorbeeld het Goffertpark zoals het concert van Coldplay, Fortarock of Mumford & Sons. U hoort het, wij kennen ijskar huren Nijmegen. Wij scheppen handgemaakt en vers schepijs uit aan uw gasten of klanten. Van 200 tot 2000 ijsjes? geen probleem voor onze ijscoman of ijsmeisje.

IJSKAR HUREN Nijmegen RECLAME?

Wilt u de ijskar huren Nijmegen met belettering of logo? Wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee met IJskar huren Nijmegen. Bel ons gerust op als u vragen heeft over het huren van een IJskar in Nijmegen. Bij een ijskar verhuur in Nijmegen zijn wij graag uw partner. Ook met evenementen zoals Nijmeegse vierdaagse of de Strong Viking run en dergelijke helpen we u graag

Onze ijscoman komt bij u op locatie. Daarna is het helemaal aan u. Komen de gasten naar de ijskar of gaan we met de ijskar langs uw gasten. Onze ijskarren hebben geen stroom en water nodig en zijn daarmee compleet zelfvoorzienend. Heeft u al uw gasten voorzien van ijs? Dan nemen we de ijskar mee retour en maken we deze in Gorredijk weer schoon. Pas na afloop sturen we u de rekening op.
Speciale wensen voor smaken ijs? Wij maken het graag op maat. Vraag het ons gerust.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Nijmegen? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?