IJskar huren Nieuwegein is een koud kunstje

IJskar huren Nieuwegein

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Op locatie in Nieuwegein

Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u langs in Nieuwegein. Maar uiteraard kunnen we veel meer, ook de provincie Utrecht is geen probleem voor ons. We zijn goed bekend met steden zoals Utrecht en Amersfoort. Maar we verhuren ook regelmatig ijskarren in plaatsen zoals Ede, Doetinchem, Gouda, Houten, Veenendaal, Zeist, Amsterdam en Nieuwegein. IJskar huren Nieuwegein is dus een “uniek koud kunstje” bij De Jong’s IJs.

IJs met verse en lokale ingrediënten

Ons ijs? Dat maken we allemaal zelf. Bij het huren van een ijskar in Nieuwegein zorgen we voor elke dag vers ijs. Dit komt door onze eigen ijsmakerij in Gorredijk en dat doen we eigenlijk al heel lang, en dat al sinds 1947. Hierbij gebruiken we zoveel mogelijk verse en lokale ingrediënten. In Nieuwegein scheppen we ons handgemaakte en verse schepijs uit aan uw gasten of klanten. Vanaf 250 ijsjes komen we al naar Nieuwegein, maar ook 2.000 ijsjes is geen probleem voor onze ijscoman of ijsmeisje. 

IJskar met reclame

Wilt u de ijskar huren met belettering of logo? Dit kunnen we uiteraard voor u regelen, ook kunnen onze designers u helpen bij het ontwerpen van een design. Daarnaast kunnen we nog veel meer om als verlengde van uw marketing te dienen, zoals:

 • Onze ijscoman en/of ijsmeisje kan uw bedrijfskleding dragen;
 • We kunnen uw servetten bedrukken met uw logo;
 • Onze medewerker kan flyers of folders uitdelen;
 • We kunnen visitekaartjes uitdelen bij de ijsjes;
 • De ijsjes kunnen voorzien worden van chocolaatjes, waarbij we eventueel een logo op het chocolaatje kunnen drukken;
 • IJshoorntjes of bakjes bedrukken;
 • Oftewel alles wat mogelijk is voeren we graag voor u uit.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor de reclame van uw ijskar huren Nieuwegein te bespreken. Wij staan u graag te woord.

Werkwijze ijskar huren Nieuwegein

U weet nu dat we graag voor u door de hele provincie van Utrecht rijden om uw ijskar huur perfect te maken. Bij het ijskar huren Nieuwegein maken we het u graag gemakkelijk. Maar hoe gaat dat nu in z’n werk? Hieronder leggen we het stap voor stap uit hoe het werkt.

 1. U vraagt vrijblijvend en makkelijk een offerte aan voor de ijskar verhuur in Nieuwegein;
 2. Kies wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (het aantal bollen) u wilt voor uw evenement of feest. Ons minimum is 250 ijsjes;
 3. Wij sturen de offerte binnen 24 uur toe per mail. Als u akkoord bent kunt u dit online bevestigen;
 4. Wij komen bij u met onze ijskar en een echte ijscoman of ijscovrouw. We scheppen de ijsjes uit aan uw gasten in de gewenste tijd. Na de tijd vertrekken we weer met onze ijskar en medewerker. U hoeft dus zelf helemaal niks te doen, behalve te genieten van ons ijs.
 5. We versturen de nota na afloop.

Gratis offerte

Dus heeft u plannen voor het huren van een ijskar in Nieuwegein? Vraag dan vandaag nog een offerte aan!

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?