IJskar huren Nieuwegein is een koud kunstje

IJskar huren Nieuwegein

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

IJskar huren in Nieuwegein

Op zoek naar een leuk idee voor je evenement en een ijskar huren in Nieuwegein? Zoek niet verder! Bij De Jong’s IJs is het huren van een ijskar in Nieuwegein snel geregeld. Onze ijskar is dé perfecte keuze! Wij weten de weg in deze prachtige stad dankzij onze tevreden klanten en partners aldaar. We brengen je het beste handgemaakte schepijs, rechtstreeks vanuit onze ijscokar. Of je nu 200 of 2000 ijsjes nodig hebt, ons goedlachse personeel komt naar je toe. We rijden met plezier die kant op. Dus als je verkoeling zoekt en een ijskar wil huren, dan weet je ons nu te vinden!

Vers ijs uit onze eigen ijsmakerij

En wat maakt ons ijs extra speciaal? Al ons heerlijke ijs wordt met liefde en zorg met de hand gemaakt in onze eigen ijsmakerij in Gorredijk. We zijn geen gewone ijsfabriek met productiemedewerkers; nee, wij zijn een echte ijsmakerij met gepassioneerde vakmensen. Ons assortiment is breed en biedt allerlei verrukkelijke smaken. Kun je geen keuze maken? Geen zorgen, we helpen je graag bij het selecteren van de perfecte smaken en ijsjes om jouw evenement onvergetelijk te maken.

IJskar huren Nieuwegein met reclame?

Wil je een ijskar huren in Nieuwegein en meteen ook reclame maken, dan hoef je niet verder te zoeken. Wil je een ijskar met opvallende belettering of je bedrijfslogo erop? Of zie je onze medewerker graag in jouw bedrijfskleding? Wij denken graag met je mee als het gaat om het huren van een ijskar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over het huren van een ijskar!

Offerte aanvragen?

Wil je een offerte aanvragen voor een ijskar huren Nieuwegein? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?