U wilt een IJskar huren in Maastricht?

IJskar huren Maastricht

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Uw ijskar huren in Maastricht is een “koud kunstje” bij De Jong’s ijs.
Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in Maastricht. We zijn er goed bekend door onze mooie klanten, opdrachtgevers en de rivier de Maas dan weet je zeker dat je goed zit. Hebben we er jaarlijks enkele evenementen en vind je ons jaarlijks voor klanten in diverse wijken zoals Limmel, Scharn en Heugem. U hoort het, wij kent wij. Wij scheppen handgemaakt en vers schepijs uit aan uw gasten of klanten.

IJskar huren Maastricht reclame?
Wilt u de ijskar huren Maastricht met belettering of logo? Wilt u onze medewerkers in uw bedrijfskleding in Maastricht? Wij denken graag met u mee met IJskar huren Maastricht. Bel ons gerust mocht u vragen hebben over het huren van een IJskar in Maastricht.

Liters ijs voor de ijskar huren Maastricht.

Doordat wij honderden liters ijs per uur kunnen maken voor ijskar huren Maastricht en alle andere steden, werden we al snel een ijsfabriek genoemd. Iets wat zou passen bij het aantal te produceren liters ijs bij ons maar wat totaal niet bij ons past. Bij ons gaat namelijk allemaal nog met de hand. Alles wordt met de hand aangemaakt en daarom zijn wij geen ijsfabriek met productiemedewerkers maar een ijsmakerij met echte ijsbereiders. Vakmannen en vrouwen met liefde voor ijsjes, en dat proef je.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Maastricht? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?