U wilt een IJskar huren in Maastricht?

IJskar huren Maastricht

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Je eigen ijsfeestje bouwen en een ijskar huren in Maastricht? Dat is een fluitje van een cent met De Jong’s ijs! Onze ijskarren of ijscokarren rollen vrolijk door de straten van Maastricht, klaar om jouw evenement, bedrijfsfeest of gewoon een gezellig samenzijn op te fleuren. De Maas mag dan rustig stromen, maar wij brengen de ijzige golven van plezier met onze handgemaakte lekkernijen recht naar jou toe. Dit met vers schepijs!

IJskar huren Maastricht? Bij ons is dat meer dan een mogelijkheid; het is een garantie voor smakelijk succes. Of je nu in Limmel, Scharn of Heugem vertoeft, onze ijskarren zijn er om jou te verwennen. Jaarlijks duiken we op bij evenementen, omringd door lachende gezichten, tevreden klanten en de charmante vibe van Maastricht.

IJskar huren Maastricht reclame?

Bij De Jong’s ijs maken we geen ijs, we creëren een ervaring. Handgeschept en vers schepijs dat je smaakpapillen betovert. En als je een persoonlijk tintje wilt toevoegen aan je ijskar, geen probleem! IJskar met belettering of logo, we brengen het voor je in Maastricht, zodat jouw ijsmoment echt uniek wordt.

Heb je vragen over het huren van een ijskar in Maastricht? Geen zorgen, wij zijn er om ze te beantwoorden. Onze medewerkers, gehuld in vrolijke bedrijfskleding, staan klaar om je te helpen bij het plannen van het perfecte ijsfestijn. Bel ons gerust.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Maastricht? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?