U wilt een IJskar huren in Leiden?

IJskar huren Leiden

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Heb je ooit overwogen om een ijskar te huren in het prachtige Leiden? Bij De Jong’s ijs maken we het mogelijk met een paar eenvoudige stappen. Onze ijskar of ijscokar rolt moeiteloos naar jouw locatie in Leiden, waar we al bekend zijn dankzij onze geweldige klanten en opdrachtgevers. In deze sleutelstad met zijn bruisende studentenleven hebben we zelfs een team van medewerkers uit Leiden, die niet alleen bij onze ijskarverhuur werken, maar ook in het voorjaar hun kunsten vertonen op Keukenhof.

VERS IJS

Met meer dan 70 jaar ervaring in het ambacht van ijsbereiding, garanderen we het lekkerste ijs voor jouw evenement. Terwijl de stad nog slaapt, wordt ons ambachtelijk ijs in Gorredijk met liefde gemaakt, met zoveel mogelijk lokale en verse ingrediënten. Of je nu kiest voor 250 ijsjes of een indrukwekkende 2.000, onze enthousiaste ijscoman of ijscovrouw draait er hun hand niet voor om.

Hoe werkt het?

U weet nu dat we graag voor u naar Leiden rijden om uw ijskar huur perfect te maken. Bij het ijskar huren Leiden maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Maar hoe gaat dat nu in z’n werk? Hieronder leggen we het stap voor stap uit hoe het werkt.

  1. U vraagt vrijblijvend en makkelijk een offerte aan voor de ijskar verhuur in Leiden;
  2. Kies waar, wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (het aantal bollen) u voor uw evenement of feest wilt. Ons minimum is 250 ijsjes;
  3. Wij sturen de offerte binnen 24 uur toe per mail. Als u er akkoord mee gaat kunt u dit online bevestigen;
  4. Wij komen bij u met onze ijskar en een echte ijscoman of ijscovrouw. We scheppen de ijsjes uit aan uw gasten in de gewenste tijd. Na de tijd vertrekken we weer met onze ijskar en medewerker. U hoeft dus zelf helemaal niks te doen, behalve te genieten van ons ijs.
  5. We versturen de nota na afloop.

IJskar huren Leiden reclame?

Overweeg je om onze ijskar te huren in Leiden? Wil je hem laten opvallen met belettering of logo? Of zie je onze medewerker graag verschijnen in jouw bedrijfskleding? Bij een IJskar huren in Leiden denken wij graag met je mee. Mocht je vragen hebben over het huren van een ijskar in Leiden, Bel ons gerust. Ontdek de smaak van plezier en verfrissing met De Jong’s ijskar in het bruisende Leiden!

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Leiden? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?