U wilt een IJskar huren in Leiden?

IJskar huren Leiden

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Uw ijskar huren in Leiden is een “koud kunstje” bij De Jong’s ijs.
Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in Leiden. We zijn er goed bekend door onze mooie klanten en opdrachtgevers. We kennen de sleutelstad en de vele studenten. Zo hebben we zelfs een poule met medewerkers uit Leiden die niet alleen werken bij de ijskar verhuur afdeling maar werken ook in het voorjaar op Keukenhof

VERS IJS

Al meer dan 70 jaar  hebben wij ervaring in het bereiden van het lekkerste ijs. Het ijs voor in de ijskar maken we in de nacht voor uw evenement handgemaakt in onze ijsmakerij in Gorredijk. Dit gebeurt met zoveel lokale en verse ingrediënten als mogelijk is, dit proef je dan natuurlijk ook terug in ons ijs. Of u nou 250 ijsjes wilt of 2.000, dit is geen enkel probleem voor onze ijsocman of ijscovrouw.

Hoe werkt het?

U weet nu dat we graag voor u naar Leiden rijden om uw ijskar huur perfect te maken. Bij het ijskar huren Leiden maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Maar hoe gaat dat nu in z’n werk? Hieronder leggen we het stap voor stap uit hoe het werkt.

  1. U vraagt vrijblijvend en makkelijk een offerte aan voor de ijskar verhuur in Leiden;
  2. Kies waar, wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (het aantal bollen) u voor uw evenement of feest wilt. Ons minimum is 250 ijsjes;
  3. Wij sturen de offerte binnen 24 uur toe per mail. Als u er akkoord mee gaat kunt u dit online bevestigen;
  4. Wij komen bij u met onze ijskar en een echte ijscoman of ijscovrouw. We scheppen de ijsjes uit aan uw gasten in de gewenste tijd. Na de tijd vertrekken we weer met onze ijskar en medewerker. U hoeft dus zelf helemaal niks te doen, behalve te genieten van ons ijs.
  5. We versturen de nota na afloop.

IJskar huren Leiden reclame?

Wilt u de ijskar huren Leiden met belettering of logo? Wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee met IJskar huren Leiden. Bel ons gerust mocht u vragen hebben over het huren van een IJskar in Leiden.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Leiden? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?