U wilt een IJskar huren in Leeuwarden?

IJskar huren Leeuwarden

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Het is een fluitje van een cent om een ijskar te huren in Leeuwarden bij De Jong’s ijs. Met onze ijskar of ijscokar staan we snel paraat op jouw locatie in Leeuwarden. Onze band met “Ljouwert” is stevig, en in slechts 25 minuten bereiken we het bruisende centrum vanuit onze ijsmakerij. Van de imposante Achmea toren tot het WTC, we komen er regelmatig, maar eigenlijk is alles mogelijk in het levendige Leeuwarden. Zelfs voor grootschalige evenementen zoals Koningsdag of het Bevrijdingsfestival op het sfeervolle Zaailand zijn we graag van de partij. Dus, als je denkt aan ijskar huren in Leeuwarden, denk dan aan ons.

Onze ambachtelijk vers schepijs wordt met liefde geschept voor jouw gasten of klanten, of het nu om 200 of 2000 ijsjes gaat. En ja, we zijn bekend met ijskar huren in Leeuwarden.

IJskar huren Leeuwarden en reclame maken?

Wil je de ijskar huren in Leeuwarden met opvallende belettering of logo? En wil je onze medewerker in jouw bedrijfskleding? Wij denken graag met je mee over een ijskar huren in Leeuwarden. Bel ons als je vragen hebt. Bij ijskar verhuur in Leeuwarden zijn wij jouw ideale partner. En ook net buiten de stad, zoals in Franeker, Stiens of Goutum, zijn we met plezier van dienst.

Onze ijscoman verschijnt op jouw locatie, en daarna bepaal jij de koers. Komen de gasten naar de ijskar toe of laten we de ijskar langs jouw gasten gaan? Onze ijskarren hebben geen stroom en water nodig, ze zijn volledig zelfvoorzienend. Zodra al jouw gasten zijn voorzien van overheerlijk ijs, nemen we de ijskar weer mee en maken we deze in Gorredijk grondig schoon. Pas na afloop sturen we je de rekening.

Heb je speciale smaakwensen voor het ijs? Wij maken het met plezier op maat. Dus, voor een onvergetelijke ervaring met ijskar huren in Leeuwarden, ben je bij ons aan het juiste adres!

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Leeuwarden? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?