U wilt een IJskar huren in Leeuwarden?

IJskar huren Leeuwarden

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Uw ijskar huren in Leeuwarden is een “koud kunstje” bij De Jong’s ijs.
Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in Leeuwarden. We zijn er goed bekend door onze mooie klanten en opdrachtgevers in us “Ljouwert”. Voor ons is het een thuisbasis. In slechts 25 minuten vanuit onze ijsmakerij zijn we in het centrum. Van de Achmea toren tot het WTC, bij beide komen we regelmatig. Maar eigenlijk is alles mogelijk in Leeuwarden. Ook voor grote evenementen komen we graag in Leeuwarden zoals Koningsdag of Bevrijdingsfestival op het mooie Zaailand. U hoort het, wij zijn bekend met ijskar huren Leeuwarden.
Wij scheppen handgemaakt en vers schepijs uit aan uw gasten of klanten. Van 200 tot 2000 ijsjes? geen probleem voor onze ijscoman of ijsmeisje.

IJskar huren Leeuwarden reclame?

Wilt u de ijskar huren Leeuwarden met belettering of logo? Wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee met IJskar huren Leeuwarden. Bel ons gerust mocht u vragen hebben over het huren van een IJskar in Leeuwarden. Bij een ijskar verhuur in Leeuwarden zijn wij graag uw partner. Maar ook net buiten de stad helpen we graag. Zoals naar Franeker, Stiens, of Goutum.

Onze ijscoman komt bij u op locatie. Daarna is het helemaal aan u. Komen de gasten naar de ijskar of gaan we met de ijskar langs uw gasten. Onze ijskarren hebben geen stroom en water nodig en zijn daarmee compleet zelfvoorzienend. Heeft u al uw gasten voorzien van ijs? Dan nemen we de ijskar mee retour en maken we deze in Gorredijk weer schoon. Pas na afloop sturen we u de rekening op.
Speciale wensen voor smaken ijs? Wij maken het graag op maat. Vraag het ons gerust.

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Leeuwarden? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?