Jij wilt een IJskar huren in Hilversum?

IJskar huren Hilversum

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Zin in IJs op Je Hilversumse Evenement? Kies voor De Jong’s IJs!

Een feestje of evenement in Hilversum op de planning? Maak het compleet met een ijskraam van De Jong’s IJs! Of je nu een ijskar, ijsfiets of een klassiek ijskarretje wilt, wij maken er in Hilversum een smakelijk feestje van. Van het Media Park tot aan het gezellige centrum en de prachtige heidevelden, onze ijscoman op locatie laat overal smaakpapillen dansen.

Maak Je IJskraam in Hilversum Persoonlijk!

Heb je al gedacht aan een ijskar met jouw eigen logo of een leuke tekst? Onze medewerkers kunnen zelfs in jouw bedrijfskleding de ijsjes uitdelen. Een persoonlijk tintje zorgt voor een blijvende indruk bij je gasten. Neem gerust contact op, en samen maken we jouw ijskraam in Hilversum onvergetelijk.

Puur Ambachtelijk IJs: Een Genot Voor Elke Liefhebber!

Waarom zou je voor een doorsnee ijsje gaan als je je gasten kunt trakteren op iets buitengewoons? Onze ijsmakers zijn zeven dagen per week aan het werk om de hoogste kwaliteit ijs te creëren. Hierdoor bieden we niet alleen een ijsje, maar een echte smaakbeleving aan. Jouw gasten zullen genieten van iedere hap ambachtelijk ijs, een luxe die ieder evenement in Hilversum verdient.

Hoe Regel Je een IJskraam bij De Jong’s IJs?

Een ijskar huren in Hilversum is makkelijker dan je denkt. Hier zijn de stappen die je volgt:

  1. Vraag een Offerte aan: Geïnteresseerd? Je kunt heel simpel en vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website.
  2. Geef Je Wensen Door: Selecteer je locatie, de datum, de tijd en het aantal gewenste ijsjes. Of je nu dichtbij het Dudokpark of de prachtige vijver aan het Langgewenst zit, wij maken het mogelijk.
  3. Bevestig de Offerte: Binnen 24 uur ontvang je een offerte van ons. Bevalt het? Dan kun je het eenvoudig online bevestigen.
  4. De IJspret Kan Beginnen!: We komen op de gekozen dag en tijd naar je locatie met de geselecteerde ijskar, ijsfiets of ijscowagen. Onze vrolijke ijscoman of ijsmeisje staat klaar om de ijsjes uit te delen.
  5. Eenvoudige Afhandeling: De rekening ontvang je na afloop, zodat jij je alleen maar hoeft te focussen op het nagenieten van je evenement.

Of het nu om een bescheiden samenkomst van 200 personen gaat of een grootse gebeurtenis met 2000 ijsjes, wij staan in Hilversum voor je klaar. Wacht dus niet langer en breng je evenement in Hilversum naar een hoger niveau met een ijskar, ijsfiets of ijscowagen van De Jong’s IJs!

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?