Jij wilt een IJskar huren in Hilversum?

IJskar huren Hilversum

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

IJs in Hilversum? Kies voor De Jong’s IJs!

Organiseer je binnenkort een feestje of evenement in het bruisende Hilversum? Maak het compleet met een ijskar van De Jong’s IJs! Of je nu kiest voor een sfeervolle ijskar, een trendy ijsfiets of een klassiek ijskarretje, in Hilversum toveren wij elke gelegenheid om tot een smakelijk feest. Van het levendige Media Park tot het knusse centrum en de adembenemende heidevelden, onze ijscoman op locatie laat overal smaakpapillen in extase gaan.

Maak Je IJskraam in Hilversum Persoonlijk!

Heb je al nagedacht over een ijskar huren in Hilversum met jouw eigen logo of een leuke tekst? Onze enthousiaste medewerkers kunnen zelfs gehuld in jouw bedrijfskleding de heerlijkste ijsjes uitdelen. Een persoonlijk tintje zorgt voor een blijvende indruk bij je gasten. Twijfel niet langer en neem contact met ons op, samen maken we jouw ijskraam in Hilversum onvergetelijk!

Puur Ambachtelijk IJs: Een Genot Voor Elke Liefhebber!

Waarom genoegen nemen met een standaard ijsje als je jouw gasten kunt trakteren op iets bijzonders? Onze toegewijde ijsmakers zijn zeven dagen per week in de weer om het allerbeste ijs te creëren. Hierdoor bieden we niet zomaar een ijsje, maar een ware smaakexplosie. Iedere hap ambachtelijk ijs is een luxe die elk evenement in Hilversum bijzonder maakt, of het nu gaat om een intieme bijeenkomst van 200 personen of een grootschalig evenement met 2000 ijsliefhebbers.

Hoe Regel Je een IJskraam bij De Jong’s IJs?

Een ijskar huren in Hilversum is makkelijker dan je denkt. Hier zijn de stappen die je volgt:

  1. Vraag een Offerte aan: Geïnteresseerd? Je kunt heel simpel en vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website.
  2. Geef Je Wensen Door: Selecteer je locatie, de datum, de tijd en het aantal gewenste ijsjes. Of je nu dichtbij het Dudokpark of de prachtige vijver aan het Langgewenst zit, wij maken het mogelijk.
  3. Bevestig de Offerte: Binnen 24 uur ontvang je een offerte van ons. Bevalt het? Dan kun je het eenvoudig online bevestigen.
  4. De IJspret Kan Beginnen!: We komen op de gekozen dag en tijd naar je locatie met de geselecteerde ijskar, ijsfiets of ijscowagen. Onze vrolijke ijscoman of ijsmeisje staat klaar om de ijsjes uit te delen.
  5. Eenvoudige Afhandeling: De rekening ontvang je na afloop, zodat jij je alleen maar hoeft te focussen op het nagenieten van je evenement.

Dus waar wacht je nog op? Til jouw evenement in Hilversum naar een hoger niveau met een ijskar, ijsfiets of ijscowagen van De Jong’s IJs! Denk je aan een ijskar huren in Hilversum? Wij staan voor je klaar, zeven dagen per week.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?