U wilt een IJskar huren in Heerenveen?

IJskar huren Heerenveen

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Uw ijskar huren in Heerenveen is een “koud kunstje” bij De Jong’s ijs.
Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in Heerenveen. We zijn er goed bekend door onze mooie klanten en opdrachtgevers. Zo hebben we ijsjes uitgedeeld voor Batavus, zijn we goed bekend in en om Thialf. Hebben we diverse evenementen gedraaid op de Koemarkt en leveren we aan mooie horeca in Heerenveen. Het is dan ook slechts 10 minuten rijden vanuit onze ijsmakerij, een thuiswedstrijd dus. Wij scheppen handgemaakt en vers schepijs uit aan uw gasten of klanten. Van 250 tot 2000 ijsjes? geen probleem voor onze ijscoman of ijsmeisje.

VERS IJS UIT ONZE EIGEN IJSMAKERIJ

In onze eigen ijsmakerij in Gorredijk wordt in de nacht voor uw evenement uw ijs vers bereid door onze echte ijsmakers. Al het ijs wordt met de hand gemaakt. Daarom zijn wij geen ijsfabriek met productiemedewerkers, maar een ijsmakerij met echte ijsbereiders. We hebben een ruim assortiment aan smaken. Kunt u geen keuze maken? We helpen u graag.

IJskar huren Heerenveen reclame?


Wilt u de ijskar huren Heerenveen met belettering of logo? Wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee met IJskar huren Heerenveen. Bel ons gerust mocht u vragen hebben over het huren van een IJskar in Heerenveen.

SMAKEN

In het ruime assortiment bij ons zijn veel verschillende smaken daarom kan het lastig zijn om een keuze te vinden over welke smaken u in de ijskar wilt. We denken daarom ook graag met u mee. De nacht voor uw evenement of feest bereiden we uw ijs met zoveel mogelijk verse, lokale en duurzame ingrediënten in een van de meest duurzame ijsmakerijen van Nederland.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Heerenveen? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?