U wilt een IJskar huren in Heerenveen?

IJskar huren Heerenveen

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Zin in een ijsfeestje in Heerenveen? Bij De Jong’s ijs is het huren van een ijskar in Heerenveen een fluitje van een cent! Onze ijskar of ijscokar rijdt zo naar jouw locatie in Heerenveen. Wij hebben een ijzig goede reputatie dankzij onze tevreden klanten en opdrachtgevers. Denk aan heerlijke ijsjes voor rondom Thialf, swingende evenementen op de Koemarkt en leveringen aan de beste horecagelegenheden in Heerenveen. En het leuke is, het is maar een kort ritje van 10 minuten vanaf onze eigen ijsmakerij; een soort thuiswedstrijd dus!

VERS IJS UIT ONZE EIGEN IJSMAKERIJ

Onze ijsmakers in Gorredijk draaien ‘s nachts vers schepijs voor jouw evenement. Alles is handgemaakt met liefde. Wij zijn geen gewone ijsfabriek met productiemedewerkers, maar een echte ijsmakerij met ambachtelijke ijsbereiders. Kies uit ons uitgebreide smakenpalet. En als je geen keuze kunt maken, helpen we je graag een handje!

IJskar huren Heerenveen reclame?

Wil je de ijskar huren in Heerenveen met opvallende belettering of je logo erop? Of zie je onze medewerker graag in jouw bedrijfskleding? Bij IJskar huren Heerenveen denken we met plezier met je mee. Bel ons gerust als je vragen hebt over het huren van een ijskar in Heerenveen. Laten we samen van jouw evenement een verfrissend succes maken!

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Heerenveen? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?