U wilt een IJskar huren in Haarlem?

IJskar huren Haarlem

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Uw ijskar huren in Haarlem is een “koud kunstje” bij De Jong’s ijs.
Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in Haarlem. We kennen de stad goed. Niet alleen is het onze favoriete doorsteekplaats naar het Circuitpark Zandvoort waar we altijd staan. Maar ook zijn we er bij mooie evenementen zoals bevrijdingspop Haarlem waar onze ijskarren te vinden zijn op de Dreef en het Hout. Daarnaast mogen we voor diverse klanten op meerdere plaatsen in Haarlem ijs uitdelen aan hun gasten. U hoort het, wij kennen ijskar huren Haarlem. Wij scheppen handgemaakt en vers schepijs uit aan uw gasten of klanten. Van 200 tot 2000 ijsjes? geen probleem voor onze ijscoman of ijsmeisje.

Liters ijs voor de ijskar huren Haarlem

We werden we al snel een ijsfabriek genoemd doordat wij honderden liters ijs per uur kunnen maken voor ijskar huren Haarlem en alle andere steden,. Iets wat zou passen bij het aantal te produceren liters ijs bij ons maar wat totaal niet bij ons past. Bij ons gaat namelijk allemaal nog met de hand. Alles wordt met de hand aangemaakt en daarom zijn wij geen ijsfabriek met productiemedewerkers maar een ijsmakerij met echte ijsbereiders. Vakmannen en vrouwen met liefde voor ijsjes, en dat kun je zeker proeven.

IJskar huren Haarlem reclame?
Wilt u de ijskar huren Haarlem met belettering of logo? Wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee met IJskar huren Haarlem. Bel ons gerust mocht u vragen hebben over het huren van een IJskar in Haarlem.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Haarlem? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?