Jij wilt een IJskar huren in Haarlem?

IJskar huren Haarlem

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

IJskar Huren in Haarlem?

Een ijskar huren in Haarlem en zoek naar dat extra vleugje plezier voor jouw feest of event in het prachtige Haarlem? Waarom niet voor een verfrissende verrassing zorgen? Het huren van een ijskar in Haarlem is nu een eitje dankzij De Jong’s IJs! Of je nu door het historische centrum wandelt, rond de Grote Markt vertoeft of geniet van de gezelligheid in de wijk Kleverpark, onze ijscowagen, ijsfiets en het nostalgische ijskarretje zijn regelmatige verschijningen op straat. Maak jouw evenement onvergetelijk met een glimlach, waar onze ijscoman op locatie zorgt voor blije gezichten.

Personaliseer je IJskraam!

Geef jouw ijskar in Haarlem dat extraatje! Wat dacht je van je eigen logo of een pakkende slogan op de ijskar? Onze medewerkers kunnen zelfs verschijnen in jouw bedrijfskleding. Een gepersonaliseerde ijskraam geeft een originele touch en zorgt ervoor dat jouw evenement niet snel vergeten wordt. Dus, overweeg een ijskar huren in Haarlem voor de ultieme feestelijke belevenis!

Ambachtelijk IJs?

Waarom genoegen nemen met gewoon ijs als je jouw gasten kunt trakteren op ambachtelijke verwennerijen? Onze ijsfamilie staat elke dag van de week paraat om het lekkerste ijs van Haarlem en omgeving te maken. Dat proef je en zie je terug in de enthousiaste reacties van jouw gasten. Ons handgemaakte ijs biedt een pure luxe-ervaring. Het is niet zomaar een ijsje; het is een sensatie die jouw feest naar nieuwe hoogten tilt.

Hoe regel je een IJskar bij De Jong’s IJs in Haarlem?

Het huren van een ijskraam is echt kinderspel. Volg deze simpele stappen en geniet:

  1. Offerte aanvragen: Interesse in een ijskraam huren? Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan via onze site.
  2. Jouw Wensen Doorgeven: Kies je locatie, de datum, het tijdstip en het aantal ijsjes dat je wilt. Of je nu bij de iconische St. Bavokerk of het fraaie Frans Hals Museum in de buurt bent, wij zijn er voor je.
  3. Bevestig Je Offerte: Binnen 24 uur heb je van ons een offerte in je mailbox. Ga je ermee akkoord? Dan kun je dit online bevestigen.
  4. Genieten maar!: Wij komen op de gekozen dag en tijd naar jou toe met de gekozen ijskar, ijsfiets of ijscowagen. Ons team van vrolijke ijscomannen en ijsmeisjes zullen de ijsjes uitdelen.
  5. Eenvoudig Afronden: Na afloop sturen we je de rekening en kun jij lekker nagenieten van je geslaagde evenement!

Of je nu een intieme bijeenkomst met 200 ijsjes hebt of een grootschalig event met 2000 ijsjes, wij zijn je graag van dienst. Wacht dus niet langer en maak je Haarlemse evenement compleet met een ijskraam, ijsfiets of ijscowagen van De Jong’s IJs!

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?