Jij wilt een IJskar huren in Haarlem?

IJskar huren Haarlem

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

IJskar Huren in Haarlem?
Een Smakelijke Ervaring met De Jong’s IJs!

Op zoek naar dat beetje extra voor jouw Haarlemse feest of evenement? Waarom niet zorgen voor een verfrissende traktatie? Een ijskar huren in Haarlem wordt wel heel makkelijk gemaakt bij De Jong’s IJs! Onze ijscowagen, ijsfiets en zelfs het nostalgische ijskarretje zijn regelmatig te zien in de straten van Haarlem. Of je nu in het historische centrum, nabij de Grote Markt of in de gezellige wijk Kleverpark bent, onze ijscoman op locatie zorgt overal voor blije gezichten.

Personaliseer Je IJskraam voor een Unieke Touch!

Geef jouw ijskar in Haarlem net dat beetje extra! Wat dacht je van je eigen logo of een pakkende slogan op de ijskar? We kunnen zelfs onze medewerkers in jouw bedrijfskleding laten verschijnen. Een gepersonaliseerde ijskraam is net wat origineler en zorgt ervoor dat je evenement niet snel vergeten wordt.

Ambachtelijk IJs? Pure Liefde in Elke Lepel!

Waarom zou je je beperken tot standaard ijs als je jouw gasten kunt verwennen met ambachtelijke lekkernijen? Onze ijsfamilie is elke dag van de week bezig om het lekkerste ijs van Haarlem en omstreken te maken. Dat proef je en dat zie je terug in de vrolijke reacties van jouw gasten. Ons handgemaakte ijs geeft een gevoel van pure luxe. Het is niet zomaar een ijsje; het is een beleving die je feest naar een hoger niveau tilt.

Hoe Regel Je een IJskar bij De Jong’s IJs in Haarlem?

Het huren van een ijskraam is echt kinderspel. Volg deze simpele stappen en geniet:

  1. Offerte aanvragen: Interesse in een ijskraam huren? Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan via onze site.
  2. Jouw Wensen Doorgeven: Kies je locatie, de datum, het tijdstip en het aantal ijsjes dat je wilt. Of je nu bij de iconische St. Bavokerk of het fraaie Frans Hals Museum in de buurt bent, wij zijn er voor je.
  3. Bevestig Je Offerte: Binnen 24 uur heb je van ons een offerte in je mailbox. Ga je ermee akkoord? Dan kun je dit online bevestigen.
  4. Genieten maar!: Wij komen op de gekozen dag en tijd naar jou toe met de gekozen ijskar, ijsfiets of ijscowagen. Ons team van vrolijke ijscomannen en ijsmeisjes zullen de ijsjes uitdelen.
  5. Eenvoudig Afronden: Na afloop sturen we je de rekening en kun jij lekker nagenieten van je geslaagde evenement!

Of je nu een intieme bijeenkomst met 200 ijsjes hebt of een grootschalig event met 2000 ijsjes, wij zijn je graag van dienst. Wacht dus niet langer en maak je Haarlemse evenement compleet met een ijskraam, ijsfiets of ijscowagen van De Jong’s IJs!

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?