U wilt een IJskar huren in Groningen?

IJskar huren Groningen stad

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Uw ijskar huren in Groningen is een “koud kunstje” bij De Jong’s ijs.
Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in stad Groningen. En voor ons is het erg dichtbij, een echte thuismarkt. We zijn er dan ook goed bekend. Voor de gemeente staan we meerdere malen met fair trade ijs op de Vismarkt of Grote markt. We hebben klanten van de Poelestraat tot Korrewegwijk. En we zijn zelfs het UMCG al eens in gefietst met onze ijskar. U hoort het, wij zijn goed bekend met ijskar huren Groningen. Daarom kunnen we u ook een mooie prijs offreren.
Wij scheppen handgemaakt en vers schepijs uit aan uw gasten of klanten. Van 250 tot 2000 ijsjes? geen probleem voor onze ijscoman of ijsmeisje.

OP IEDERE LOCATIE IN GRONINGEN 

We hebben  verschillende type ijskarren. Van groot of klein en karren tot wagens. Dit betekent dat we op iedere locatie toegankelijk kunnen zijn, door elke deur zelfs tot op de bovenste verdieping van een parkeergarage, oftewel we zijn overal goed inzetbaar. Geef ons uw locatie door en wij zorgen dat we op de afgesproken datum en tijd aanwezig zijn om er een groot succes van te kunnen maken .

IJskar huren Groningen reclame?
Wilt u de ijskar huren Groningen met belettering of logo? Wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee met IJskar huren Groningen. Bel ons gerust mocht u vragen hebben over het huren van een IJskar in Groningen.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Groningen? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?