Een ijskar huren in Gouda is een heerlijk kunstje.

IJskar huren Gouda

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Leuk dat je hier komt op onze pagina voor het huren van een ijskar in Gouda, je hier helemaal goed. Heb je een leuk feest, mooi evenement, bruiloft, promotie, opening, gala of catering? Een ijskar huren in Gouda is altijd een welkome toevoeging.

Een echte ijskar huren in Gouda? Echt lekker ijs!

Al meer dan 70 jaar toveren onze ijskunstenaars dagelijks vers schepijs tevoorschijn. Onze ijsspecialist begint vroeg in de ochtend met de beste volle melk van de lokale boerderij. Na het pasteuriseren voegen we prachtige, lokale en duurzame ingrediënten toe, resulterend in een heerlijk assortiment van bijna 50 smaken. Gegarandeerd zit er altijd iets tussen dat perfect bij jou past.

Of je nu een ijskar wil huren in Gouda bent of ergens anders in het land, wij brengen onze ijskar graag naar jou toe. Jij bepaalt wanneer je onze ijskar wilt, en elke nacht bereiden we speciaal voor jou het ijs. Vervolgens gaat onze bus op weg naar jou, vergezeld door onze vrolijke ijscoman of ijsmeisje. Benieuwd hoe het allemaal in zijn werk gaat? Bekijk de onderstaande video voor een kijkje achter de schermen.

IJskar huren Gouda bij jou op locatie

https://youtu.be/2HPIMI6INKg


IJskar marketing

En wat dacht je van een unieke touch? We kunnen jouw ijskar ook voorzien van op maat gemaakte bedrukking, met stickers op één zijde of zelfs helemaal rondom. Zo wordt het verspreiden van jouw boodschap een stuk gemakkelijker. Laat je bedrijfskleuren stralen in het ijs of kies voor bedrukte servetten. En voor een onvergetelijke ervaring in Gouda, denk aan het huren van onze ijskar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan hier voor een vrijblijvende offerte. IJskar huren in Gouda was nog nooit zo smaakvol en uniek!

Verschillende soorten ijskarren
Wil je een keer wat anders? Elk feest of evenement is anders, dat begrijpen we. Daarom hebben wij altijd meerdere ijskarren voor je beschikbaar. Voor alle opties van ons (ijs)wagenpark kun je via type ijskarren alle opties rustig bekijken.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?