Een ijskar huren in Gouda is een heerlijk kunstje.

IJskar huren Gouda

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Leuk dat je hier komt op onze pagina voor het huren van een ijskar in Gouda, dan zit je hier helemaal goed. Heb je een leuk feest, mooi evenement, bruiloft, promotie, opening, gala of catering? Een ijskar is altijd een welkome toevoeging.

Een echte ijskar? Echt lekker ijs
Onze ijsmakers maken al ruim 70 jaar elke dag vers gemaakt schepijs. De ijscoman begint in alle vroegte in de ochtend met verse volle melk van de lokale boerderij. Dit pasteuriseren we en voegen er mooie, lokale en duurzame ingrediënten aan toe.
We maken ijs in bijna 50 smaken dus er zitten altijd meerdere smaken bij die bij jou passen.

IJskar huren Gouda bij jou op locatie
We leveren door het hele land en dus ook bij jou. Jij geeft aan wanneer je onze ijskar wilt hebben. Elke nacht maken we het ijs speciaal voor jouw opdracht. Daarna gaat onze bus onderweg naar je met onze ijscoman of ijsmeisje? Weten hoe het er uit ziet? In de video hieronder kunt u bekijken hoe het in zijn werking gaat.


IJskar marketing

Uiteraard kunnen we je ijskar ook bedrukken. (voorzien van stickers) Dat kan met 1 zijde of 3 zijden helemaal rondom. Je boodschap wordt nog makkelijker uit te dragen. Met ijskar huren in Gouda. We kunnen ook het ijs in de kleuren van je bedrijf of organisatie maken. Of de mogelijkheid van het bedrukken van servetten. Kun je niet wachten? Klik dan hier voor de offerte.

Verschillende soorten ijskarren
Wil je een keer wat anders? Elk feest of evenement is anders. Daarom hebben wij altijd meerdere ijskarren voor je beschikbaar. voor alle opties van ons (ijs)wagenpark kun je via Type ijskarren alle opties bekijken.

Nog meer weten over ijskar huur in Gouda. Je kan ook eens kijken op onze facebook pagina. Onze instagram pagina of volg ons op alle social media met hastag #overaldejongsijs
Je vindt ons natuurlijk ook met zoekwoorden als ijscoman, ijswagen, ijskarretje of ijsfiets.

We wensen je veel zon toe.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?