U wilt een IJskar huren in Enschede?

IJskar huren Enschede

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Jij en je gasten kunnen nu moeiteloos genieten van heerlijk vers vers schepijs, want het huren van een ijskar in Enschede is een fluitje van een cent bij De Jong’s ijs. Onze ijskar of ijscokar komt naar jouw locatie in Enschede, waar we al bekend zijn bij tal van tevreden klanten en opdrachtgevers. Ja, wij weten hoe je een ijskar kunt huren in Enschede. Of je nu 250 of 2000 ijsjes nodig hebt, onze ijscoman of ijsmeisje draait er de hand niet voor om.

IJskar huren Enschede reclame?

Wil je de ijskar huren in Enschede met opvallende belettering of logo erop? Of zie je onze medewerker graag in jouw bedrijfskleding? Bij IJskar huren Enschede denken wij graag met je mee. Bel ons gerust als je vragen hebt over het huren van een ijskar in Enschede. En laten we eerlijk zijn, een ijskar huren in Enschede voegt echt een verfrissende touch toe aan elk evenement in deze bruisende stad!

Hoe werkt een IJskar huren in Enschede?
Elke gelegenheid is er (bijna) een voor de huur van een ijskar in Enschede. Of je nu gaat trouwen, een bedrijfsfeest hebt, iets te vieren. Of en fantastische promotie actie van wilt maken. Wij kunnen helpen bij elk aspect van uw lekkere doel in Enschede
1) Jij vraagt vrijblijvend en gemakkelijk een offerte aan voor een ijskar huren Enschede.
2) Jij kiest waar, wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (aantal bollen) je wilt voor je gelegenheid.
3) Wij sturen de offerte van IJskar huren Enschede binnen 24 uur per mail. Akkoord? dan kun je online bevestigen.
4) Wij gaan naar je toe met onze ijskar en echte ijscoman of ijsmeisje. We delen de ijsjes uit aan je gasten in de door jouw gewenste tijd. Na de tijd vertrekken we weer met onze bus, ijskar en medewerker. Zelf hoe je niets te doen.
5) Wij versturen de nota naar afloop naar je.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren in Enschede? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?