U wilt een IJskar huren in Emmen?

IJskar huren Emmen

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Uw ijskar huren in Emmen is een “koud kunstje” bij De Jong’s ijs.
Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in Emmen. We zijn er goed bekend door onze mooie klanten en opdrachtgevers. Wij scheppen handgemaakt en vers schepijs uit aan uw gasten of klanten. Van 250 tot 2000 ijsjes? geen probleem voor onze ijscoman of ijsmeisje.

RECLAME OP DE IJSKAR

Wilt u uw bedrijf en/of evenement nog meer onder de aandacht brengen bij uw gasten? Dit kan door bijvoorbeeld uw ijskar te voorzien van full colour belettering of met een logo. Dit kunt u zelf aanleveren, maar onze ontwerpen helpen u ook graag met het maken van een mooi design die we vervolgens op de ijskar kunnen bedrukken. Onze ijscovrouw of ijscoman draagt ook met alle liefde uw bedrijfskleding als dit een wens is, of we kunnen de servetten bedrukken met uw logo bijvoorbeeld. Het is zelfs ook nog mogelijk om het ijs te bereiden in de kleuren van uw bedrijf. Bekijk ook eens de voorbeelden of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

SMAKEN

In ons ruime assortiment aan smaken kan het lastig zijn om een keuze te vinden over welke smaken u in de ijskar wilt. We denken dan ook graag met u mee. De nacht voor uw evenement of feest bereiden we uw ijs met zoveel mogelijk verse, lokale en duurzame ingrediënten in een van de meest duurzame ijsmakerijen van Nederland.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Emmen? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?