U wilt een IJskar huren in Emmen?

IJskar huren Emmen

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Een ijskar huren in Emmen wordt een feest met De Jong’s ijs, waar we het serveren van verfrissend schepijs tot een “koud kunstje” maken. Of je nu een bedrijfsevenement organiseert of een feestje in Emmen, onze ijskar of ijscokar staat paraat. Met een scala aan smaken, van ambachtelijk vers schepijs tot duurzaam geproduceerd ijs, maken we elk moment speciaal.

En laten we niet vergeten hoe geweldig Emmen zelf is! Deze bruisende stad biedt een levendige sfeer voor elk evenement. Laat je gasten genieten van heerlijk schepijs terwijl ze de charme van Emmen ontdekken. Of je nu een bedrijfsfeest organiseert in het Wildlands Adventure Zoo of een bruiloft bijwoont in het prachtige Rensenpark, een ijskar huren in Emmen voegt een vleugje zoetheid toe aan elke gelegenheid.

RECLAME OP DE IJSKAR

Onze ijscoman of ijsmeisje komt met plezier naar jouw locatie in Emmen, waar we bekend zijn door onze tevreden klanten en opdrachtgevers. Van 250 tot 2000 ijsjes, wij draaien er onze hand niet voor om. Je ijskar huren in Emmen bij De Jong’s ijs betekent niet alleen lekker ijs, maar ook een stijlvolle presentatie. Personaliseer de ijskar met belettering of voeg een logo toe. Onze ontwerpers staan klaar om een uniek design te creëren dat perfect bij jouw bedrijf past.

SMAKEN

Bij De Jong’s ijs denken we graag met je mee, zelfs als het gaat om het kiezen van smaken voor in de ijskar. We bereiden ons ijs met zorg de nacht voor je evenement, gebruikmakend van verse, lokale en duurzame ingrediënten in een van de meest duurzame ijsmakerijen van Nederland. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden om jouw ijskar huren in Emmen tot een onvergetelijke ervaring te maken. Neem gerust een kijkje in ons ruime assortiment!

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Emmen? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?