U wilt een IJskar huren in Eindhoven?

IJskar huren Eindhoven

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

IJskar huren Eindhoven | Uw ijskar huren in Eindhoven is een “heerlijk koud kunstje” bij De Jong’s ijs.
Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in Eindhoven waar u maar wilt. En we komen er wel vaker in de buurt zo zijn we ook wel eens in Tilburg te vinden. We zijn een geziene gast van meerdere edities Festival Mundial. Maar zijn we ook ingezet tijdens de studenten TOP week om ijs uit te scheppen. Wij weten dus de weg wel met ijskar huren Eindhoven. Wij scheppen handgemaakt en vers schepijs uit aan uw gasten of klanten. Van 250 tot 2000 ijsjes hoeveel u er maar wilt. dat is echt geen probleem voor onze ijscoman of ijsmeisje.

IJskar huren Eindhoven reclame?
Wilt u de ijskar huren Eindhoven met een belettering of logo? Wilt u onze medewerker in uw kleding en uw logo? Wij denken graag met u mee met IJskar huren Eindhoven. Bel ons gerust mocht u vragen hebben over het huren van een IJskar in Eindhoven.

IJskar marketing
Natuurlijk kunnen we je ijskar ook bedrukken. (voorzien van stickers) Dat kan met 1 zijde of 3 zijden helemaal rondom. Je boodschap wordt nog makkelijker uit te dragen. Met ijskar huren in Eindhoven. We kunnen ook het ijs in de kleuren van je bedrijf of organisatie maken. Ook is er de mogelijkheid van het bedrukken van servetten. Kun je niet wachten? Klik dan hier voor de offerte.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Eindhoven? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?