U wilt een IJskar huren in Ede?

IJskar huren Ede

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Uw ijskar huren in Ede is een mooie klus bij De Jong’s ijs. Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in Ede waar u maar wilt. We zijn er goed bekend door onze mooie klanten en opdrachtgevers. Zo kunt u ons overal vinden. Of het nou Ede Oost of Ede West is, we rijden er graag. Van de componistenbuurt tot de Zeeheldenbuuurt of van het Tussenland tot het industrieterrein De Vallei. Wij scheppen handgemaakt en vers schepijs uit aan uw gasten of klanten. Van 200 tot 2000 ijsjes? Geen probleem voor onze ijscoman of ons ijsmeisje.

IJskar huren Ede met reclame?

Een ijskar huren in Ede met belettering of logo, ? Of wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee over het huren van uw ijskar in Amsterdam. Neem gerust contact met ons op mocht u vragen hebben over het huren van een ijskar in Ede.

Hoe werkt een ijskar huren Ede bij ons?

Voor (bijna) elk feest of gelegenheid is het fantastisch om een ijskar te huren. Zeker in Ede. We zijn er goed bekend. Je vind ons van het Beatrixpark tot in het centrum. Een ijskar huren in Ede is zo geregeld, dit gaat namelijk gemakkelijk. Zie de volgende stappen:

  1. Jij vraagt compleet vrijblijvend en makkelijk een offerte aan voor de ijskar verhuur in Ede.
  2. Kies wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (aantal bollen) u wilt voor je evenement of feest.
  3. Wij sturen de offerte binnen 24 uur per mail. Akkoord? Dan kun je online bevestigen.
  4. Wij komen bij je met onze ijskar en echte ijscoman of ijsmeisje. We scheppen de ijsjes uit aan je gasten in uw gewenste tijd. Na de tijd vertrekken we weer met onze bus, ijskar en medewerker. Zelf hoeft u niets te doen.
  5. Wij versturen de nota naar afloop naar u.

Offerte aanvragen?

Dus heeft u plannen voor het huren van een ijskar in Ede? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?