U wilt een IJskar huren in Ede?

IJskar huren Ede

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Jij wilt de ultieme ijsbeleving in Ede? Dan zit je goed bij De Jong’s ijs! Huur onze ijskar of ijscokar in Ede en breng een feestelijke sfeer naar elke gewenste locatie. Of je nu in Ede Oost of Ede West bent, wij rijden overal naartoe met onze ijscokar. Van de gezellige Componistenbuurt tot de levendige Zeeheldenbuurt, en van het charmante Tussenland tot het bedrijvige industrieterrein De Vallei. Overal laten we een spoor van heerlijk handgemaakt vers schepijs achter.

Ede is niet alleen een plek op de kaart, maar een bruisende gemeenschap waar wij met trots de lekkerste ijsjes serveren. Onze ijscoman of ijsmeisje staat klaar om tussen de 200 en 2000 ijsjes te scheppen, zodat jouw gasten of klanten een onvergetelijke ervaring hebben. Onze ijskarren zijn flexibel en passen zich moeiteloos aan elke gelegenheid aan. Dus een ijskar huren in Ede? Waar wacht je nog op?

IJskar huren Ede met reclame?

Wil je jouw ijskar personaliseren met opvallende belettering of logo, ? Of zie je onze vrolijke medewerker liever in jouw bedrijfskleding? Bij De Jong’s ijs denken we graag met je mee. Een ijskar huren in Ede wordt zo niet alleen een smaakvolle, maar ook een stijlvolle aangelegenheid. Vragen over het huren van een ijskar in Ede? Neem gerust contact met ons op voor een verfrissend gesprek!

Hoe werkt een ijskar huren Ede bij ons?

Voor (bijna) elk feest of gelegenheid is het fantastisch om een ijskar te huren. Zeker in Ede. We zijn er goed bekend. Je vind ons van het Beatrixpark tot in het centrum. Een ijskar huren in Ede is zo geregeld, dit gaat namelijk gemakkelijk. Zie de volgende stappen:

  1. Jij vraagt compleet vrijblijvend en makkelijk een offerte aan voor de ijskar verhuur in Ede.
  2. Kies wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (aantal bollen) u wilt voor je evenement of feest.
  3. Wij sturen de offerte binnen 24 uur per mail. Akkoord? Dan kun je online bevestigen.
  4. Wij komen bij je met onze ijskar en echte ijscoman of ijsmeisje. We scheppen de ijsjes uit aan je gasten in uw gewenste tijd. Na de tijd vertrekken we weer met onze bus, ijskar en medewerker. Zelf hoeft u niets te doen.
  5. Wij versturen de nota naar afloop naar u.

Offerte aanvragen?

Dus heeft u plannen voor een ijskar huren in Ede? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?