U wilt een IJskar huren in Den Haag?

IJskar huren Den Haag

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

IJskar huren Den Haag? Bij ons kan het. Makkelijk en snel een offerte in jouw inbox.
Met onze ijskar of ijscokar komen we bij jouw locatie in Den Haag, Zuid Holland. We zijn er goed bekend door onze mooie klanten en opdrachtgevers. We draaien mooie concerten op het Malieveld. Maar delen ook ijsjes uit in de Schilderswijk, Laak tot het Willemspark. Ook de vele Haagse overheidsinstellingen bezoeken we af en toe. U hoort het, wij kennen ijskar huren Den Haag. Wij scheppen handgemaakt en vers schepijs uit aan uw gasten of klanten. Van 200 tot 2000 ijsjes? geen probleem voor onze ijscoman of ijsmeisje. Ons ijs? Dat maken we natuurlijk helemaal zelf in onze eigen ijsmakerij. Dit doen we met verse en mooie ingrediënten. Alleen door echt vers te werken zorgen wij voor een heerlijk ijsje voor uw gasten.

IJskar huren Den Haag reclame?
Natuurlijk kunnen wij uw IJskar huren Den Haag bedrukken. Wij maken er graag samen met u een prachtige ijskar van. Alles is mogelijk. Wilt u de ijskar huren Den Haag met belettering of logo? Wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee met IJskar huren Den Haag. Bel ons gerust mocht u vragen hebben over het huren van een IJskar in Den Haag.

Hoe werkt een IJskar Huren in Den Haag?
Elke gelegenheid leent zich voor de huur van een ijskar in Den Haag. Of je nu gaat trouwen, een bedrijfsfeest hebt, iets te vieren. Of en fantastische promotie actie wilt maken. Wij kunnen helpen bij elk aspect van uw lekkere doel in Den Haag.
1) Jij vraagt vrijblijvend en gemakkelijk een offerte aan voor de ijskar huren Den Haag.
2) Jij kiest wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (aantal bollen) je wilt voor je gelegenheid.
3) Wij sturen de offerte van IJskar huren Den Haag binnen 24 uur per mail. Akkoord? dan kun je online bevestigen.
4) Wij komen bij je met onze ijskar en echte ijscoman of ijsmeisje. We schepen de ijsjes uit aan je gasten in uw gewenste tijd. Na de tijd vertrekken we weer met onze bus, ijskar en medewerker. Zelf hoeft u niets te doen.
5) Wij versturen de nota naar afloop naar u.

Dus heeft u plannen voor een ijskar huur in Den Haag? Bel of mail ons gerust.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Den Haag? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?