U wilt een IJskar huren in Den Haag?

IJskar huren Den Haag

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Op zoek naar wat verfrissing in Den Haag? Waarom overweeg je niet een ijskar te huren in Den Haag bij ons?

Of je nu geniet van een concert op het bruisende Malieveld, verkoeling zoekt in de Schilderswijk, Laak ontdekt tot aan het charmante Willemspark, of zelfs bij de vele Haagse overheidsinstellingen langsgaat, onze ijskar is er al geweest. We hebben een hechte band met Den Haag dankzij onze geweldige klanten en opdrachtgevers.

Onze ijskar, met de hand gemaakt en vol verse lekkernijen, staat paraat om van 200 tot wel 2000 ijsjes te serveren aan jouw gasten of klanten. In onze eigen ijsmakerij creëren we dit smakelijke ijs met enkel de beste ingrediënten. Echte versheid is onze sleutel tot het bezorgen van heerlijke ijsjes aan uw gasten.

IJskar huren Den Haag met reclame?
En dat is nog niet alles! Wil je jouw ijskar huren in Den Haag met een persoonlijke touch? Geen probleem! Of het nu gaat om opvallende belettering of logo , wij maken van jouw ijskar een waar kunstwerk. Overweeg je zelfs onze medewerker in bedrijfskleding voor een extra professionele uitstraling? Bij ons is alles mogelijk.

Dus, als je vragen hebt over het huren van een ijskar in Den Haag, aarzel dan niet om ons te bellen. Wij staan klaar om jouw ijskoude wensen te vervullen en Den Haag nog zoeter te maken!

Hoe werkt een IJskar Huren in Den Haag?
Elke gelegenheid leent zich voor de huur van een ijskar in Den Haag. Of je nu gaat trouwen, een bedrijfsfeest hebt, iets te vieren. Of en fantastische promotie actie wilt maken. Wij kunnen helpen bij elk aspect van uw lekkere doel in Den Haag.
1) Jij vraagt vrijblijvend en gemakkelijk een offerte aan voor de ijskar huren Den Haag.
2) Jij kiest wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (aantal bollen) je wilt voor je gelegenheid.
3) Wij sturen de offerte van IJskar huren Den Haag binnen 24 uur per mail. Akkoord? dan kun je online bevestigen.
4) Wij komen bij je met onze ijskar en echte ijscoman of ijsmeisje. We schepen de ijsjes uit aan je gasten in uw gewenste tijd. Na de tijd vertrekken we weer met onze bus, ijskar en medewerker. Zelf hoeft u niets te doen.
5) Wij versturen de nota naar afloop naar u.

Dus heeft u plannen voor een ijskar huren in Den Haag? Bel of mail ons gerust.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren in Den Haag? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?