IJskar huren Den Bosch

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Uw ijskar huren in Den Bosch of ‘s-Hertogenbosch is een “koud kunstje” bij De Jong’s IJs. Met onze ijskar komen we bij u op locatie in Den Bosch. We zijn er goed bekend door onze mooie klanten en opdrachtgevers.

IJskar huren Den Bosch

Voor (bijna) elk feest of gelegenheid is het fantastisch om een ijskar te huren. Dit geldt ook zeker voor Den Bosch. We zijn er goed bekend. Je vind ons in de historische wijk Uilenburg tot aan de Oude Dieze. Een ijskar huren in Den Bosch is snel geregeld, dit gaat namelijk gemakkelijk via onderstaande stappen:

  1. Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een ijskar in Den Bosch;
  2. Kies op welke datum, welk tijdstip en hoeveel ijsjes (bollen ijs) u nodig heeft voor uw feest of evenement;
  3. Binnen 24 uur sturen wij een scherp gesprijsde offerte toe. Bent u akkoord? Dan kunt u dit online bevestigen;
  4. Wij komen op met onze ijskar bij u in Den Bosch op de gewenste locatie met een echte ijscoman of -vrouw. We scheppen de ijsjes uit aan al uw gasten in het opgegeven tijdsbestek. Na de tijd vertrekken we weer met onze ijskar en medewerker. U hoeft dus zelf niks te doen en kunt ongestoord genieten van uw feest of evenement;
  5. Na afloop versturen we u de nota.

Type ijskarren

We hebben een grote aanbod aan authentieke ijskarren. Van klein tot groot en van fietsen/karren tot wagens. We scheppen handgemaakt en vers schepijs uit deze ijskar aan uw gasten of klanten. Van 200 tot 2.000 ijsjes? Dit is geen probleem voor onze ijscoman of -vrouw.

IJskar bedrukken

Wilt u de ijskar huren Den Bosch met belettering of logo? Of wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee. Niets is te gek, zo kunnen we zelfs het ijs maken in de kleuren van bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. We zijn als het ware een verlengde van uw marketing. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden met betrekking tot het huren van een IJskar in Den Bosch of ‘s-Hertogenbosch met extra marketingactiviteiten.

Gratis offerte aanvragen?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het huren van een ijskar in Den Bosch. U ontvangt binnen 24 uur de offerte van ons.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?