IJskar huren Den Bosch

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Uw ijskar huren in Den Bosch of ‘s-Hertogenbosch is een “koud kunstje” bij De Jong’s IJs. Met onze ijskar komen we bij u op locatie in Den Bosch. We zijn er goed bekend door onze mooie klanten en opdrachtgevers.

IJskar huren Den Bosch

Voor (bijna) elk feest of gelegenheid is het fantastisch om een ijskar te huren. Dit geldt ook zeker voor Den Bosch. We zijn er goed bekend. Je vind ons in de historische wijk Uilenburg tot aan de Oude Dieze. Een ijskar huren in Den Bosch is snel geregeld, dit gaat namelijk gemakkelijk via onderstaande stappen:

  1. Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een ijskar in Den Bosch;
  2. Kies op welke datum, welk tijdstip en hoeveel ijsjes (bollen ijs) u nodig heeft voor uw feest of evenement;
  3. Binnen 24 uur sturen wij een scherp gesprijsde offerte toe. Bent u akkoord? Dan kunt u dit online bevestigen;
  4. Wij komen op met onze ijskar bij u in Den Bosch op de gewenste locatie met een echte ijscoman of -vrouw. We scheppen de ijsjes uit aan al uw gasten in het opgegeven tijdsbestek. Na de tijd vertrekken we weer met onze ijskar en medewerker. U hoeft dus zelf niks te doen en kunt ongestoord genieten van uw feest of evenement;
  5. Na afloop versturen we u de nota.

Type ijskarren

Op zoek naar een unieke toevoeging voor jouw evenement in Den Bosch? Ontdek ons uitgebreide assortiment aan authentieke ijskarren, variërend van compacte fietsen en karren tot ruime wagens. Van ambachtelijk handgeschept schepijs tot een grootschalig aantal van 200 tot 2.000 ijsjes – onze ijstovenaar staat paraat om jouw gasten of klanten te verwennen.

IJskar bedrukken

En wat dacht je van een ijskar huren in Den Bosch? Ja, je leest het goed! Of je nu kiest voor opvallende belettering, logo of zelfs onze medewerker gehuld in jouw bedrijfskleding – wij gaan graag de extra mile. Niks is te gek; we kunnen zelfs het ijs laten stralen in de kleuren van jouw bedrijfslogo. Beschouw ons als een verlengstuk van jouw marketingstrategie.

En laten we het hebben over Den Bosch zelf – een stad vol charme en gezelligheid. Huur een ijskar in Den Bosch en voeg een extra vleugje Brabantse gezelligheid toe aan jouw evenement. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden rondom het huren van een ijskar in Den Bosch of ‘s-Hertogenbosch, inclusief unieke marketingactiviteiten. We staan klaar om jouw evenement tot een ijskoud succes te maken!

Gratis offerte aanvragen?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor het huren van een ijskar in Den Bosch. U ontvangt binnen 24 uur de offerte van ons.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?