U wilt een IJskar huren in Delft?

IJskar huren Delft

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Jij maakt van jouw evenement in Delft een feestje met een ijskar van De Jong’s IJs! Het is een fluitje van een cent om een ijskar te huren in Delft. Onze ijscokar komt met alle plezier naar jouw locatie in Delft, waar we al bekend zijn door de blije gezichten van onze tevreden klanten en opdrachtgevers.

Wij staan garant voor ambachtelijk en vers schepijs dat we met liefde serveren aan jouw gasten of klanten. Of je nu 200 of 2000 ijsjes wilt, geen zorgen, onze ijscoman of ijsmeisje regelt het voor je.

IJskar huren Delft met reclame?
En wat dacht je van een beetje extra flair? Maak jouw ijskar huren in Delft extra speciaal met opvallende belettering of het toevoegen van je logo. En als je wilt, komt onze medewerker zelfs in stijlvolle bedrijfskleding. Bij De Jong’s ijs denken we graag met je mee als het gaat om het huren van een ijskar in Delft.

Dus, waar wacht je nog op? Maak van jouw evenement in Delft een smakelijk succes en huur nu jouw ijskar bij De Jong’s ijs. Vragen over het huren van een ijskar in Delft? Bel ons gerust!

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Delft? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?