U wilt een IJskar huren in Coevorden?

IJskar huren Coevorden

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Zin in een feestje in Coevorden? Maak er een “heerlijk koud kunstje” van en huur een ijskar bij De Jong’s ijs! Of je nu midden in het historische centrum van Coevorden bent of ergens anders in de regio, onze ijskar staat voor je klaar. Niets is ons te gek, want wij zijn goed bekend en geliefd in heel Drenthe.

Stel je voor: een vrolijke ijskar of ijscokar, gevuld met handgemaakt en vers schepijs, die naar jouw favoriete plek in Coevorden komt. Dat is precies wat De Jong’s ijs te bieden heeft. Onze ijscoman of -vrouw schept met passie en plezier de lekkerste smaken uit aan jouw gasten of klanten. Of je nu een intiem feestje hebt met 200 ijsliefhebbers of een groter evenement met wel 2000 ijsjes, wij draaien er onze hand niet voor om.

Vers ijs
Coevorden, een stad vol charme en geschiedenis, vormt het perfecte decor voor een ijskar van De Jong’s ijs. Onze lokale betrokkenheid blijkt niet alleen uit de smaak van ons ambachtelijke ijs, maar ook uit het gebruik van verse ingrediënten uit de regio. Elke dag bereiden we vers ijs, zodat je altijd kunt genieten van de hoogste kwaliteit.

Dus, waar wacht je nog op? Maak jouw evenement in Coevorden onvergetelijk en huur een ijskar bij De Jong’s ijs. Of je nu kiest voor 250 of 2000 ijsjes, wij zorgen voor de koude lekkernijen die je feest compleet maken. “IJskar huren Coevorden” was nog nooit zo makkelijk en smaakvol!

IJskar huren Coevorden reclame?
Wilt u een ijskar huren Coevorden met belettering of logo? Wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij regelen het voor u in Coevorden. Bel ons gerust mocht u vragen hebben over het huren van een IJskar in Coevorden.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Coevorden? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?