U wilt een IJskar huren in Coevorden?

IJskar huren Coevorden

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Wilt u een ijskar huren in Coevorden? Dat is een “heerlijk koud kunstje” voor De Jong’s ijs.
Wij komen met onze ijskar of ijscokar bij u op locatie in Coevorden waar u maar wilt, niets is ons te gek. We zijn goed bekend in Drenthe en zo hebben wij onze klanten en opdrachtgevers in heel Drenthe zitten. Wij scheppen handgemaakt en vers schepijs uit aan uw gasten of klanten in verschillende smaken. Van 200 tot 2000 ijsjes? Dat is geen probleem voor onze ijscoman of ijsmeisje.

Vers ijs

Naast onze ijskar leveren we ook een ijscoman of -vrouw mee die het met de hand gemaakte en verse schepijs uitschept aan al uw klanten en/of gasten. We maken elke dag vers ijs, zodat u verzekerd bent van vers ijs in uw ijskar. Bij de bereiding van ons ijs gebruiken we lokale en verse ingrediënten, dit proef je dan ook terug in ons ijs. Of er nou 250 of 2.000 ijsjes nodig zijn, het kan allemaal bij De jong’s ijs, we leveren namelijk al vanaf 250 ijsjes.

IJskar huren Coevorden reclame?
Wilt u een ijskar huren Coevorden met belettering of logo? Wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee met IJskar huren Coevorden. Bel ons gerust mocht u vragen hebben over het huren van een IJskar in Coevorden.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Coevorden? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?