U wilt een IJskar huren in Apeldoorn?

IJskar huren Apeldoorn

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Jij bent slechts een paar klikken verwijderd van het “ijskoude plezier” van het huren van een ijskar in Apeldoorn bij De Jong’s IJs. Of je nu een feest organiseert in het bruisende Apeldoorn of een bedrijfsevenement plant, onze ijskarren brengen de verfrissende smaak recht naar jouw locatie. In Apeldoorn zijn we bekend en geliefd bij onze prachtige klanten en opdrachtgevers. Jaarlijks kom je ons vaak tegen bij het majestueuze Paleis het Loo, waar we ijsliefhebbers bedienen met ons ambachtelijk en vers schepijs.

Ontdek Apeldoorn terwijl wij met onze ijskar van het Nationale Park de Hoge Veluwe naar het iconische Radio Kootwijk rijden. De uitgestrekte oppervlakte van deze regio vormt voor ons geen hindernis; we zijn overal voor jouw ijskar huren in Apeldoorn. Stel je voor: jouw gasten of klanten genieten van handgemaakt ijs, variërend van 200 tot 2000 ijsjes – een “koud kunstje” voor onze toegewijde medewerkers.

IJska huren Apeldoorn met reclame?

Wil je de ijskar nog specialer maken? Voeg dan belettering of logo  toe voor ultieme reclame-effecten. En waarom niet onze medewerkers laten stralen in jouw bedrijfskleding? Bij De Jong’s IJs denken we graag met je mee over het huren van jouw unieke ijskar in Apeldoorn. Voor al je vragen staan we klaar, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Maak van jouw evenement in Apeldoorn een onvergetelijke en verfrissende ervaring met onze ijskarren.

Hoe werkt het ijskar huren in Apeldoorn?

Voor (bijna) elk feest of gelegenheid is het fantastisch om een ijskar te huren. Zeker in Apeldoorn. We zijn er goed bekend. Je vind ons van de oude Zwitsal fabriek tot het Aardhuis. Het huren van een ijskar is zo geregeld, dit gaat namelijk gemakkelijk via onderstaande stappen:

  1. Jij vraagt compleet vrijblijvend en makkelijk een offerte aan voor de ijskar verhuur in Amsterdam. (of kijk gelijk naar wat de richtprijs is, uiteraard maken we jou scherpe offerte op maat)
  2. Kies wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (aantal bollen) u wilt voor je evenement of feest.
  3. Wij sturen de offerte binnen 24 uur per mail. Akkoord? Dan kun je online bevestigen.
  4. Wij komen bij je met onze ijskar en echte ijscoman of ijsmeisje. We scheppen de ijsjes uit aan je gasten in uw gewenste tijd. Na de tijd vertrekken we weer met onze bus, ijskar en medewerker. Zelf hoeft u niets te doen.
  5. Wij versturen de nota naar afloop naar u.
De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?