U wilt een IJskar huren in Apeldoorn?

IJskar huren Apeldoorn

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Uw ijskar huren in Apeldoorn is een “koud kunstje” bij De Jong’s ijs. Met onze ijskar of ijscokar komen we bij jou op locatie in Apeldoorn. We zijn er goed bekend door onze mooie klanten en opdrachtgevers. Zo vindt u ons jaarlijks best vaak op Paleis het Loo. Lees meer over alles wat er te doen is in Apeldoorn. We rijden van het Nationale Park de Hoge Veluwe naar Radio Kootwijk.  U hoort het, ondanks de uitgestrekte oppervlakte kunnen wij overal komen voor uw ijskar huren Apeldoorn. Wij scheppen handgemaakt en vers schepijs uit aan uw gasten of klanten. Van 200 tot 2000 ijsjes? Geen probleem voor onze medewerkers. 

IJskar huren Apeldoorn met reclame?

Wilt u de ijskar huren Apeldoorn met belettering of logo, als ultiem reclame object. of wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee over het huren van uw ijskar in Apeldoorn. Neem gerust contact met ons op mocht u vragen hebben over het huren van een ijskar in Apeldoorn.

Hoe werkt het?

Voor (bijna) elk feest of gelegenheid is het fantastisch om een ijskar te huren. Zeker in Apeldoorn. We zijn er goed bekend. Je vind ons van de oude Zwitsal fabriek tot het Aardhuis. Het huren van een ijskar is zo geregeld, dit gaat namelijk gemakkelijk via onderstaande stappen:

  1. Jij vraagt compleet vrijblijvend en makkelijk een offerte aan voor de ijskar verhuur in Amsterdam. (of kijk gelijk naar wat de richtprijs is, uiteraard maken we jou scherpe offerte op maat)
  2. Kies wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (aantal bollen) u wilt voor je evenement of feest.
  3. Wij sturen de offerte binnen 24 uur per mail. Akkoord? Dan kun je online bevestigen.
  4. Wij komen bij je met onze ijskar en echte ijscoman of ijsmeisje. We scheppen de ijsjes uit aan je gasten in uw gewenste tijd. Na de tijd vertrekken we weer met onze bus, ijskar en medewerker. Zelf hoeft u niets te doen.
  5. Wij versturen de nota naar afloop naar u.
De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?