Jij wilt een IJskar huren in Amsterdam?

IJskar huren Amsterdam

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

IJskar huren Amsterdam

Zin in iets verfrissends voor je feest of evenement in Amsterdam? Bij De Jong’s IJs is een ijskar huren echt een fluitje van een cent! Met onze veelzijdige ijskar, ijscokar, ijsfiets of zelfs ijswagen, rijden we helemaal naar jou toe, waar je ook bent in de hoofdstad. Je hebt ons al kunnen spotten op het Museumplein, tijdens Koningsdag en bij sportwedstrijden van Oranje. Van de bruisende Zuidas tot de gezellige Pijp en van de historische grachtengordel tot de levendige Jordaan — ja, zelfs in smalle straatjes zijn we present met onze ijscoman op locatie!

IJskar Huren in Amsterdam met Je Eigen Branding?

Wil je je evenement extra speciaal maken? Hoe cool zou het zijn om onze ijskar of ijscowagen te personaliseren met je eigen logo of belettering? Ons team kan zelfs in jouw bedrijfskleding verschijnen als je dat wilt. We denken graag met je mee, dus neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Waarom Vers en Ambachtelijk IJs van De Jong’s IJs?

Natuurlijk kun je voor een standaard ijsje gaan, maar waarom zou je als je ook kunt kiezen voor vers, ambachtelijk ijs? Onze familie van ijsmakers is zeven dagen per week in de weer om het allerbeste ijs te bereiden. Dit proef je niet alleen; je voelt het ook in de blije reacties van je gasten. Met ons ijs breng je een stukje vakmanschap en liefde naar je evenement. Je zet niet alleen een ijskar neer; je trakteert je gasten op een échte ervaring. Een ambachtelijk ijsje van De Jong’s IJs is méér dan een dessert, het is een moment van puur genot. En dat smaakt toch veel beter tijdens een mooie dag in Amsterdam, nietwaar?

Hoe Regel Je Een IJskar van De Jong’s IJs?

Het huren van een ijskraam of ijskarretje is een koud kunstje. Volg deze simpele stappen en je zit gebakken:

1. **Offerte Aanvragen**: Vraag vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor het huren van een ijskar in Amsterdam.

2. **Details Kiezen**: Bepaal zelf de datum, het tijdstip en het aantal ijsjes (in bollen) dat je wilt serveren tijdens je evenement.

3. **Bevestiging**: Je krijgt binnen 24 uur een offerte via de mail. Akkoord? Dan kun je online alles afronden.

4. **Wij Komen Langs**: Op de afgesproken dag en tijd komen we naar jouw locatie met onze ijskar, ijsfiets, of wat je ook hebt gekozen. Onze professionele ijscoman of ijsmeisje schept met plezier ijsjes uit aan je gasten.

5. **Afrekenen**: Zodra het feest voorbij is, sturen we je netjes de rekening toe. Jij hoeft verder niets te doen!

Van 200 tot 2000 ijsjes? Geen uitdaging is te groot voor ons! Dus, waar wacht je nog op? Geef je evenement in Amsterdam die koele twist en regel vandaag nog je ijskar, ijsfiets, ijscokar of ijscowagen bij De Jong’s IJs!

 

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?