Jij wilt een IJskar huren in Amsterdam?

IJskar huren Amsterdam

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

IJskar huren Amsterdam

Heb je zin in iets verkoelends voor jouw feest of evenement in het bruisende Amsterdam? Nou, het huren van een ijskar in Amsterdam is bij De Jong’s IJs echt zo gepiept! Met onze veelzijdige ijskar, ijscokar, ijsfiets of zelfs ijswagen , komen we gewoon naar jou toe, waar je ook bent in de hoofdstad. Misschien heb je ons al gespot op het Museumplein, tijdens Koningsdag of juichend bij sportwedstrijden. Of het nu de levendige Zuidas is, de gezellige Pijp, de historische grachtengordel of de bruisende Jordaan – zelfs in smalle straatjes verschijnen we met onze ijscoman op locatie!

IJskar Huren in Amsterdam met je eigen branding?

En weet je wat het extra speciaal maakt? Je kunt onze ijskar of ijscowagen personaliseren met je eigen logo of belettering! Helemaal naar eigen smaak. Als je wilt, verschijnt ons team zelfs in jouw bedrijfskleding. Wij denken graag met je mee, dus aarzel niet om contact op te nemen en alle mogelijkheden te bespreken.

Waarom Vers en Ambachtelijk IJs van De Jong’s IJs?

Natuurlijk kun je gaan voor een gewoon ijsje, maar waarom zou je dat doen als je kunt kiezen voor vers, ambachtelijk ijs? Onze familie van ijsmakers is zeven dagen per week bezig om het allerbeste ijs te bereiden. Dat proef je niet alleen; je ziet het ook aan de vrolijke reacties van je gasten. Met ons ijs breng je niet zomaar een ijskar, maar een stukje vakmanschap en liefde naar je evenement. Het is niet zomaar een ijsje; het is een ambachtelijk meesterwerk van De Jong’s IJs dat méér is dan een dessert. Het is een moment van puur genot en dat smaakt nog beter op een prachtige dag in het enerverende Amsterdam.

Een ijskar huren in Amsterdam met 200 of 2000 ijsjes? Geen uitdaging is te groot voor ons! Dus, waar wacht je nog op? Geef je evenement in Amsterdam die koele twist en regel vandaag nog je ijskar, ijsfiets, ijscokar of ijscowagen bij De Jong’s IJs!

 

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?