Uw ijskar huren in Amsterdam is een “koud kunstje” bij De Jong’s ijs. Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in Amsterdam. We zijn er goed bekend door onze mooie klanten en opdrachtgevers. Zo vindt u ons jaarlijks meerdere keren op het Museumplein. Ook met Koningsdag of tijdens wedstrijden van Oranje zijn we van de partij. We rijden van de Zuidas tot de Pijp. Van de grachtengordel tot de Jordaan. En van IJburg tot Osdorp. U hoort het, ondanks de smalle straten kunnen wij overal komen voor uw ijskar huren Amsterdam. Wij scheppen handgemaakt en vers schepijs uit aan uw gasten of klanten. Van 200 tot 2000 ijsjes? Geen probleem voor onze ijscoman of ons ijsmeisje.

IJskar huren Amsterdam met reclame?

Wilt u de ijskar huren Amsterdam met belettering of logo, of wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee over het huren van uw ijskar in Amsterdam. Neem gerust contact met ons op mocht u vragen hebben over het huren van een ijskar in Amsterdam.

Hoe werkt een ijskar huren Amsterdam bij ons?

Voor (bijna) elk feest of gelegenheid is het fantastisch om een ijskar te huren. Zeker in Amsterdam. We zijn er goed bekend. Je vind ons van de Jordaan tot aan de Bijlmer. En je hebt ons vaker kunnen zien op de Dam, maar ook op de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Een ijskar huren in Amsterdam is zo geregeld, dit gaat namelijk gemakkelijk via onderstaande stappen:

  1. Jij vraagt compleet vrijblijvend en makkelijk een offerte aan voor de ijskar verhuur in Amsterdam.
  2. Kies wanneer, hoe laat en hoeveel ijsjes (aantal bollen) u wilt voor je evenement of feest.
  3. Wij sturen de offerte binnen 24 uur per mail. Akkoord? Dan kun je online bevestigen.
  4. Wij komen bij je met onze ijskar en echte ijscoman of ijsmeisje. We scheppen de ijsjes uit aan je gasten in uw gewenste tijd. Na de tijd vertrekken we weer met onze bus, ijskar en medewerker. Zelf hoeft u niets te doen.
  5. Wij versturen de nota naar afloop naar u.

Offerte aanvragen?

Dus heeft u plannen voor het huren van een ijskar in Amsterdam? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

IJskar Huren Amsterdam
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen
Type ijskarren

Type ijskarren

Type ijskarren