U wilt een IJskar huren in Amstelveen?

IJskar huren Amstelveen

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Een IJskar Huren Amstelveen? Fluitje van een cent bij De Jong’s IJs! Met onze ijskar, dé plek voor als je een IJskar Huren Amstelveen overweegt, staan we zo bij je op de stoep. In Amstelveen kennen we de weg, dankzij al onze tevreden klanten en partners. Proef ons vers handgemaakt schepijs, rechtstreeks uit onze swingende ijskar. Overweeg je een IJskar Huren Amstelveen voor een event? Van 200 tot 2000 ijsjes? Onze ijscoman of ijsdame draait er z’n hand niet voor om. We cruisen met plezier over de A9 en hebben al talloze keren het Amsterdamse Bos doorkruist. Ook groengebied Amstelland en het Broersepark zijn plekken waar je ons vaak ziet. Zin in verkoeling? IJskar Huren Amstelveen? Je weet ons te vinden!

VERS IJS UIT ONZE EIGEN IJSMAKERIJ

In onze eigen ijsmakerij  gevestigd in Gorredijk wordt zo snel mogelijk het ijs wat uw nodig hebt voor bijvoorbeeld uw evenement zo snel mogelijk bereid. Al het ijs wordt zelf met de hand gemaakt. Daarom zijn wij geen ijsfabriek met productiemedewerkers, maar een ijsmakerij met echte ijsbereiders. We hebben een breed assortimenten met veel verschillende smaken. Kunt u geen keuze maken? We helpen u graag met het kiezen van smaken en verschillende ijsjes om uw evenement perfect te laten verlopen. 

IJskar huren Amstelveen reclame?


Wilt u de ijskar huren Amstelveen met belettering of logo? Wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee met IJskar huren Amstelveen. Bel ons gerust mocht u vragen hebben over het huren van een IJskar in Amstelveen.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Amstelveen? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?