U wilt een IJskar huren in Amstelveen?

IJskar huren Amstelveen

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

IJskar huren in Amstelveen

Op zoek naar een verfrissend idee voor je evenement in Amstelveen? Zoek niet verder! Bij De Jong’s IJs is het huren van een ijskar in Amstelveen een klusje dat zo geklaard is. Wij weten de weg in deze prachtige stad dankzij onze tevreden klanten en partners. Onze ijskar brengt je het beste handgemaakte schepijs, rechtstreeks vanuit onze ijskar. Overweeg je een ijskar te huren in Amstelveen voor een evenement? Of je nu 200 of 2000 ijsjes nodig hebt, onze ijscoman of ijscodame draaien er hun hand niet voor om. We rijden met plezier die kant op. Amstelveen is een plek waar je ons vaak ziet verschijnen. Dus als je verkoeling zoekt weet je ons nu te vinden!

Vers ijs uit onze eigen ijsmakerij

En wat maakt ons ijs extra speciaal? Al ons heerlijke ijs wordt met liefde en zorg met de hand gemaakt in onze eigen ijsmakerij in Gorredijk. We zijn geen gewone ijsfabriek met productiemedewerkers; nee, wij zijn een echte ijsmakerij met gepassioneerde vakmensen. Ons assortiment is breed en biedt een scala aan verrukkelijke smaken. Kun je geen keuze maken? Geen zorgen, we helpen je graag bij het selecteren van de perfecte smaken en ijsjes om jouw evenement onvergetelijk te maken.

IJskar huren Amstelveen met reclame?

Wil je een ijskar huren in Amstelveen en meteen ook reclame maken, dan hoef je niet verder te zoeken. Wil je een ijscokar met opvallende belettering of je bedrijfslogo erop? Of zie je onze medewerker graag in jouw bedrijfskleding? Wij denken graag met je mee in Amstelveen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Offerte aanvragen?

Wil je een offerte aanvragen voor een ijskar huren in Amstelveen? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?