U wilt een IJskar huren in Amstelveen?

IJskar huren Amstelveen

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Uw ijskar huren in Amstelveen is een “koud kunstje” bij De Jong’s ijsbedrijf. 
Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in Amstelveen. We zijn er goed bekend door onze mooie klanten en opdrachtgevers. Wij scheppen handgemaakt en vers schepijs uit aan uw gasten of klanten uit een van onze vele ijskarren. Van 200 tot 2000 ijsjes? geen probleem voor onze ijscoman of ijsmeisje. We rijden graag over de A9 dwars door de gemeente Amstelveen. We zijn al tig keer met onze ijskarren het Amsterdamse Bos in gefietst. Maar ook groengebied Amstelland en het Broersepark zijn mooie plekken waar we graag komen. 

VERS IJS UIT ONZE EIGEN IJSMAKERIJ

In onze eigen ijsmakerij  gevestigd in Gorredijk wordt zo snel mogelijk het ijs wat uw nodig hebt voor bijvoorbeeld uw evenement zo snel mogelijk bereid. Al het ijs wordt zelf met de hand gemaakt. Daarom zijn wij geen ijsfabriek met productiemedewerkers, maar een ijsmakerij met echte ijsbereiders. We hebben een breed assortimenten met veel verschillende smaken. Kunt u geen keuze maken? We helpen u graag met het kiezen van smaken en verschillende ijsjes om uw evenement perfect te laten verlopen. 

IJskar huren Amstelveen reclame?


Wilt u de ijskar huren Amstelveen met belettering of logo? Wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee met IJskar huren Amstelveen. Bel ons gerust mocht u vragen hebben over het huren van een IJskar in Amstelveen.

Offerte aanvragen?
Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren Amstelveen? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?