U wilt een IJskar huren in Almere?

IJskar huren Almere

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

IJskar huren in Almere

Op zoek naar een verfrissend idee voor je evenement in Almere? Zoek niet verder! Bij De Jong’s IJs is het huren van een ijscokar in Almere zo geregeld. Wij weten de weg in deze prachtige stad dankzij onze tevreden klanten en partners. Wij brengen je het lekkerste handgemaakte schepijs, rechtstreeks vanuit onze ijskarren. Of je nu 200 of 2000 ijsjes nodig hebt, dit is voor ons goedlachse personeel geen probleem. Onze ijscokar is dé perfecte keuze als je nadenkt over het huren van een ijskar in Almere. We rijden met plezier die kant op. Almere is een plek waar je ons vaak ziet verschijnen. Dus als je verkoeling zoekt in Almere, weet je ons nu te vinden!

Vers ijs uit onze eigen ijsmakerij

En wat maakt ons ijs extra speciaal? Al ons heerlijke ijs wordt met liefde en zorg met de hand gemaakt in onze eigen ijsmakerij in Gorredijk. We zijn geen gewone ijsfabriek met productiemedewerkers; nee, wij zijn een echte ijsmakerij met gepassioneerde vakmensen. Ons assortiment is breed en biedt veel verrukkelijke smaken. Kun je geen keuze maken? Geen zorgen, we helpen je graag bij het selecteren van de perfecte smaken en ijsjes om jouw evenement onvergetelijk te maken.

IJskar huren Almere met reclame?

Wil je een ijskar huren in Almere en meteen ook reclame maken, dan hoef je niet verder te zoeken. Wil je een ijskar met opvallende belettering of je bedrijfslogo erop? Of zie je onze medewerker graag in jouw bedrijfskleding? Wij denken graag met je mee als het gaat om het huren van een ijscokar in Almere. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Offerte aanvragen?

Wil je een offerte aanvragen voor een ijskar huren Almere? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?