U wilt een IJskar huren in Almere?

IJskar huren Almere

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Uw ijskar huren in Almere is een “koud kunstje” bij De Jong’s ijs.
Met onze ijskar of ijscokar komen we bij u op locatie in Almere of omstreken en scheppen we ons handgemaakte en verse schepijs uit aan uw gasten of klanten. En we komen er graag en zijn er zo. Via de A6 zijn we zo van Almere Buiten naar Almere Havens en het centrum. Van 200 tot 2000 ijsjes? geen probleem voor onze ijscoman of ijsmeisje.
Je vindt ons ook elk jaar bij Strandfestival Zand. Met een heuse ijssalon, frozen yoghurt container en meerdere ijskarren. Eigenlijk is het ook best bijzonder dat Almere 9 stadstransen heeft. En dat er na 43 jaar al ruim 200.000 mensen wonen in Almere. 

Liters ijs voor de ijskar huren Almere.

Wij kunnen honderden liters ijs per uur maken voor een ijskar in Almere en alle andere steden, daardoor werden we al snel een ijsfabriek genoemd. Iets wat je zou kunnen zeggen door het aantal te produceren liters ijs bij ons maar wat totaal niet bij ons past. Bij ons werken we namelijk allemaal nog met de hand en daarom zijn wij geen ijsfabriek met productiemedewerkers maar een ijsmakerij met echte ijsbereiders.

IJskar huren Almere reclame?

Wilt u de ijskar huren met belettering of logo? Wilt u onze medewerker in uw bedrijfskleding? Wij denken graag met u mee met ijskar huren Almere. Bel ons gerust mocht u vragen hebben over het huren van een ijskar in Almere.

Offerte aanvragen?

Wilt u een offerte aanvragen voor een ijskar huren in Almere? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?