IJskar huren? Wij komen graag in Almelo

IJskar huren Almelo

Direct een prijs berekenen? Bereken op basis van je locatie en aantal ijsjes direct onze prijs! Prijs berekenen

Zin in een verfrissende traktatie? Wat dacht je van het huren van een ijskar in Almelo? Bij De Jong’s ijs maken we het mogelijk voor jou. Met onze coole ijskar of ijscokar rollen we naar elke gewenste locatie in Almelo. We hebben al heel wat steden doorkruist, van Zwolle tot Assen, van Hengelo tot Ede. Zelfs in plaatsen als Amstelveen, Almere en Steenwijk hebben we een goede reputatie opgebouwd.

Wij serveren ambachtelijk en vers schepijs rechtstreeks uit onze ijskar aan jouw gasten of klanten. Of je nu 200 of 2.000 ijsjes wilt, onze mensen draaien hun hand er niet voor om!

IJskar huren Almelo reclame maken op uw evenement?

En weet je wat het nog leuker maakt? Je kunt de ijskar huren met belettering of logo. Wil je dat onze medewerkers stralen in jouw bedrijfskleding? Geen probleem, we denken graag met je mee over het perfecte ijsmoment. Heb je vragen over het huren van een ijskar in Almelo? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Met De Jong’s ijs wordt ieder evenement een verfrissend succes!

Type ijskarren

We hebben een groot aanbod aan authentieke ijskarren. Van klein tot groot en van fietsen/karren tot wagens. We hebben hier een aantal opties op een rijtje gezet voor je.

 • AUTHENTIEKE IJSKAR (KLEIN)
  Deze kar is geschikt voor 200 tot 400 ijsjes
 • HANDKAR                                   
  Deze kar is ook geschikt voor 200 tot 400 ijsjes 
 • AANHANGWAGEN                     
  Geschikt tot 2500 ijsjes, een eigen vriesmotor. Met 2 werkplekken kunnen we zo
  dubbel zo snel werken voor de echt grote opdrachten.

Hoe gaat het in z’n werk? 

Om een ijskar te huren in Almelo begint het met een goede offerte. De offerte maken wij op basis van waar de ijskar moet staan (woonplaats & straatnaam). 
En hoe lang je wil dat de ijskar bij je blijft? Wil je dat we een uur scheppen of juist de hele dag? En het belangrijkste, hoeveel ijsjes wilt je? 

Met die gegevens maken we een offerte voor je. 
Zelf alvast weten wat het kost? Klik dan hier. 

Overal in Almelo een ijskar huren
We kunnen overal komen in Almelo. Van de gravenallee met haar mooie oprijlaan. Tot de Doelenstraat in de oude sfeer. We zijn gek op de grote kerk maar ook de jachthaven in Almelo Centrum vinden we prachtig. Welke locatie mogen we van jou aandoen?

Belangstelling en een offerte aanvragen voor een ijskar huren in Almelo? Klik dan hier.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?