Wie trakteer jij?

IJskar huren

IJskar huren? Dat is een “koud kunstje” bij De Jong’s IJs.
Eigenlijk is er altijd wel een goede reden om bij ons een ijskar te huren. Een (bedrijfs) feest, evenement, traktatie of als marketingactie. Dit is al mogelijk vanaf 250 tot wel 25.000 ijsjes. En van een parkeergarage tot de 12e verdieping. Van een weiland tot midden in het winkelcentrum van een grote stad. 

IJskar huren, op elke locatie in Nederland.

Een ijskar huren kan bij ons door heel Nederland. Dagelijks rijden we door heel het land met vele auto’s, bussen en vrachtwagens met ijskarren. Een ijskar huren is namelijk snel geregeld bij ons. Soms nog op dezelfde dag. Dus of het nu gaat om het huren van een ijskar in AmsterdamUtrecht of een ijskar huren in Rotterdam, wij zijn er zo voor je. (en in de rest van heel Nederland)

IJskar met bediening

Er is toch niks leukers dan mensen blij maken? Bij het huren van een ijskar komt er een leuke ijscoman/-vrouw mee die alle ijsjes voor je uitschept, voorzien van een grote glimlach en met een gezellig praatje. Wij nemen je graag het werk uit handen, zodat jij onbezorgd kunt genieten.

Ons ijs? Dagelijks vers voor je gemaakt.

IJs is het lekkerste als het vers is en laat dat nou precies zijn waar wij al 70 jaar goed in zijn. De nacht voor je evenement maken onze ijsmakers het ijs helemaal vers voor je. En we helpen je ook graag bij het kiezen van een van de vele smaken. Bij het huren van een ijskar kun je bij ons ook het ijs in de kleuren van je bedrijf krijgen. Gemakkelijk, lekker en origineel dus!

Marketing met je IJskar

Huur je een ijskar bij De Jong’s IJs dan krijg je de perfecte gelegenheid om, terwijl je gasten genieten van een ijsje, een boodschap over te brengen. Dit kan via iemand die van jouw bedrijf/organisatie mee gaat met de ijskar, of middels bijvoorbeeld bedrukte servetten of druppelvangers. Maar ook om de complete ijskar te voorzien van een volledige wrap of bestickering. Hierin kun je de mooiste ontwerpen aanbrengen op je ijskar. Dit is beleving en marketing 2.0. Jaarlijks bedrukken we tientallen ijskarren. Van een juf die afscheid neemt op school tot een ijskar op locatie bij een bedrijf. Bekijk ook eens onze fotocollage van bedrukte ijskarren.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?