Wilt je een ijsfiets huren voor je feest, bruiloft of evenement? Wij helpen je hier graag bij. Onze ijsfiets huur je al vanaf 250 bollen ijs bij jou op locatie, zoals in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag of elders in het land. Een ijskar huren is snel geregeld bij De Jong’s IJs, dit kan zelfs soms dezelfde dag nog. We rijden dagelijks met vele auto’s, bussen en vrachtwagens door het hele land om ijskarren af te leveren.

Het lekkerste vers en handgemaakte ijs

Wij komen met de ijsfiets en een ijscoman bij jou langs om ons verse en handgemaakte ijs uit te scheppen en jouw evenement tot een nog groter succes te maken. We hebben al meer dan 70 jaar ervaring in het maken van ijs, dit doen we zoveel mogelijk met verse en lokale ingrediënten. Dit proef je dan ook terug in ons ijs. Maak een keuze uit onze lekkere smaken, uiteraard helpen we je hier graag bij. We kunnen het ijs zelfs maken in de kleuren van bijvoorbeeld jouw bedrijf. De nacht voor je feest, bruiloft of evenement bereiden onze ijsmakers het ijs helemaal vers voor jou.

IJsfiets met bediening

Een ijsfiets huren met bediening: gemakkelijk, lekker en origineel. Je krijgt een leuke en hippe ijsfietser die alle ijsjes voor je uitschept, voorzien van een grote glimlach en een gezellig praatje. Er is toch niks leukers dan mensen blij maken?

IJsfiets met reclame

Wil je een ijskar huren met belettering of logo? Ook dit is mogelijk. Onze medewerker kan zelfs jouw (bedrijfs)kleding dragen of we kunnen de servetten bedrukken met uw logo. Op deze manier kun je nog succesvoller promoten, reclame maken en/of een marketingcampagne neerzetten. Bekijk ook eens een aantal voorbeelden.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor de prijs van een ijsfiets met ijscoman bij jou op locatie. Ook voor eventuele vragen kun je contact met ons opnemen.
De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?