Wil jij je feest, bruiloft of evenement extra cool maken? Een ijsfiets huren kan bij ons! Bij De Jong’s IJs helpen we je graag. Het huren van een ijsfiets begint al vanaf 100 bollen ijs en we brengen ‘m gewoon naar jouw locatie. Of dat nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag is, of ergens anders in het land. Een ijsfiets is bij ons een fluitje van een cent, soms zelfs op dezelfde dag nog. We rijden dagelijks door het hele land met onze auto’s, bussen en vrachtwagens om ijsfietsen ter plekke te krijgen.

Het lekkerste vers en handgemaakte ijs

Wij serveren het allerlekkerste, vers gemaakte ijs. Onze ijsfiets en ijscoman komen langs op jouw evenement om dit heerlijke ijs uit te scheppen en jouw feest nog geweldiger te maken. Met meer dan 70 jaar ervaring in het maken van ijs, gebruiken we zoveel mogelijk verse, lokale ingrediënten. Dat proef je! Kies uit onze verrukkelijke smaken, en wij helpen je graag bij je keuze. En als je wilt, en een ijsfiets gaat huren, dan kunnen we zelfs het ijs in de kleuren van jouw bedrijf maken. De nacht voor jouw feest, bruiloft of evenement bereiden onze ijsmakers het ijs helemaal vers voor jou.

IJsfiets huren met bediening

Wat dacht je van een ijsfiets huren met bediening? Super handig, lekker én origineel! Je krijgt een vrolijke en trendy ijscoman die alle ijsjes voor je schept met een grote glimlach en een gezellig praatje. Want wat is er nu leuker dan mensen blij maken met ijs?

IJsfiets huren met reclame

En als je nog een stapje verder wilt gaan, bieden wij ook ijsfietsen met reclame. Wil je een ijskar huren met jouw belettering of logo? Bij ons kan het! Onze medewerker kan zelfs kleding dragen met jouw bedrijfslogo, of we bedrukken de servetten met jouw merk. Op die manier kun je nog effectiever promoten, reclame maken en een succesvolle marketingcampagne opzetten.

Offerte aanvragen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor de prijs van een ijsfiets huren met ijscoman bij jou op locatie. Ook voor eventuele vragen kun je contact met ons opnemen.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?