Bij De Jong’s IJs kun jij een ijskar huren met een altijd gezellige ijscoman of ijscovrouw. Onze authentieke ijskarren zijn een prachtige toevoeging aan jouw bedrijf, vereniging of instelling. Met ons vers handgemaakte schepijs toveren we de lekkerste traktaties tevoorschijn, recht voor jouw deur. IJscokar huren was nog nooit zo gemakkelijk, lekker en origineel!

IJscoman huren op locatie

IJscoman huren voor jouw evenement is geen enkel probleem bij De Jong’s IJs. We brengen onze ijskarren met enthousiaste ijscomannen en -vrouwen naar locaties door heel Nederland. Of je nu in Friesland, Utrecht, Brabant of ergens anders in het land bent, wij komen naar jou toe. Of het nu om een bruiloft, feest of ander evenement gaat, wij regelen de hele ijscatering voor jou. Zo kun jij onbezorgd genieten.

Bedrukte ijskar

En wist je dat je onze ijskarren zelfs kunt laten bedrukken ? Met bijvoorbeeld een logo of een foto, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt je eigen ontwerp aanleveren, maar onze ontwerpers staan ook klaar om je te helpen met een prachtig design. Met een volledig bedrukte ijskar val je zeker op, waar je ook bent. Bovendien kunnen onze ijscomannen en -vrouwen jouw bedrijfskleding dragen, servetten bedrukken met jouw logo, of zelfs flyers uitdelen. We zijn als het ware jouw marketingpartner en staan klaar om deze beleving tot een succes te maken. Kijk gerust eens naar de voorbeelden voor inspiratie.

Kosten ijscoman huren

En wat betreft de kosten van het huren van een ijscoman: je kunt al vanaf slechts €0,70 per ijsje een ijskar met ijscoman of -vrouw huren op locatie. Wil je weten wat het precies kost? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan, en wij stellen direct een scherpe prijs voor je op. Zo kan onze ijscoman of ijscovrouw jouw feest compleet maken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kosten. Een ijscoman huren was nog nooit zo voordelig!

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?