Een IJscoman met ijskar huren doe je bij De Jong’s IJs. Wij hebben prachtige authentieke ijskarren in diverse varianten. Met vers handgemaakt schepijs maken wij de lekkerste traktaties met onze ijskar met ijscoman bij jouw bedrijf, vereniging of instelling. Gemakkelijk, lekker en origineel dus!

IJscoman huren op locatie

Wil je een ijskar inclusief een leuke en relaxte ijscoman huren? Dit kan bij De Jong’s IJs. Wij leveren dagelijks door het hele land ijskarren met onze ijscomannen/-vrouwen af. Onze ijscoman/-vrouw, voorzien van een grote glimlach en een gezellig praatje, schept alle ijsjes voor jou uit aan de gasten. Dus of je nou in Friesland, Utrecht, Brabant of ergens anders in het land woont, wij komen ook bij jou langs. Of het nou voor een bruiloft, feest of ander evenement is, wij verzorgen de hele ijscatering. Dit betekent dat jij onbezorgd kunt genieten.

Bedrukte ijskar

Het is mogelijk om je ijskar te bedrukken met bijvoorbeeld een logo of een foto, elk ontwerp is mogelijk. Je kunt dit zelf aanleveren, maar onze ontwerpers kunnen je ook helpen met het maken van een mooi design. Met een volledige branded ijskar val je zeker op waar je ook bent. Daarnaast kan onze ijscoman/-vrouw jouw (bedrijfs)kleding dragen, de servetten met bijvoorbeeld jouw logo bedrukken of flyers uitdelen. We zijn als het ware een verlengstuk van jouw marketing of reclame en helpen je graag om jouw marketing campagne te laten slagen. Bekijk ook eens een aantal voorbeelden of doe inspiratie op.

Kosten ijscoman huren (vanaf 250 bollen)

Je kunt al vanaf €0,70 per ijsje een ijskar huren op locatie inclusief ijscoman of -vrouw. Wil je weten wat dit kost? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan en wij maken direct een scherpe prijs voor je zodat onze ijscoman of ijscovrouw jouw feest compleet kan maken.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?