Uw ijscokar huren is een “koud kunstje” bij De Jong’s IJs. Wij hebben prachtige authentieke ijscokarren in diverse varianten. Met vers en handgemaakt schepijs maken wij de lekkerste traktaties voor uw bedrijf, vereniging of instelling.

IJscokar huren op locatie

Met onze ijscokar, inclusief ijscoman, komen we bij u op locatie en scheppen we ons handgemaakte en verse schepijs uit aan uw gasten of klanten. We leveren in heel Nederland, dus of u nou de ijskar in het Noorden of in het Zuiden geleverd wilt hebben, het kan allemaal. We rijden dagelijks met vele auto’s, bussen en vrachtwagens door het hele land om onze ijskarren af te leveren op de gewenste locaties. De nacht voor uw evenement bereiden we het ijs vers in onze ijsmakerij. Dit gebeurt met zoveel mogelijk verse en lokale ingrediënten. Uiteraard mag u zelf een keuze aan smaken uit ons ruime assortiment maken, waarbij we u graag adviseren.

IJskar met reclame

Van 250 tot 2500 ijsjes? Geen probleem voor onze ijscoman of ijscovrouw. Wilt u de ijscokar huren met belettering of een logo, onze medewerker in uw bedrijfskleding of een andere manier waarop uw bedrijf of evenement goed tot uiting komt? Wij denken graag met u mee, zo kunnen we zelfs het ijs in de kleuren van uw bedrijf leveren. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.

De Jong’s IJs

De Jong’s IJs heeft al meer dan 70 jaar ervaring in het bereiden van vers schepijs. Dit is begonnen in 1947 waar de eerste generatie van De Jong zomers 7 dagen per week het lekkerste ijs bereidde in hun banketbakkerij. Inmiddels is de derde generatie van de Jong aan het roer en is het bedrijf alleen nog maar verder gegroeid. De Jong’s IJs met zijn ijskarren is dan ook een groot begrip in Nederland.

Kosten ijscokar huren (vanaf 250 ijsjes)

Wilt u weten wat een ijscokar huren kost? Vraag dan snel een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een scherp geprijsde offerte van ons.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?