De Jong’s IJs

Bij De Jong’s IJs hebben we meer dan 70 jaar ervaring in het bereiden van vers schepijs. Het begon allemaal in 1947, toen de eerste generatie De Jong gedurende de zomer 7 dagen per week het lekkerste ijs maakte in hun banketbakkerij. Nu, met de derde generatie van De Jong aan het roer, zijn we alleen maar verder gegroeid. De Jong’s IJs met zijn ijscokarren is dan ook een bekend fenomeen in Nederland. Dus, wil jij een ijscokar huren, weet je waar je moet zijn!

Het huren van een ijscokar is super eenvoudig bij De Jong’s IJs. Bij ons vind je prachtige authentieke ijscokarren in allerlei stijlen. Met ons verse en handgemaakte schepijs toveren we de meest heerlijke traktaties tevoorschijn, perfect voor jouw bedrijf, vereniging of organisatie.

IJscokar huren op locatie

Een IJscokar huren op locatie is geen enkel probleem. Onze ijscokar, inclusief ijscoman of ijscovrouw, komt naar jouw locatie en schept ons ambachtelijke ijs rechtstreeks voor jouw gasten of klanten. We bezorgen door heel Nederland, of je nu in het Noorden of Zuiden bent, we komen naar je toe. Elke dag rijden we met onze voertuigen door het hele land om onze ijscokarren op de gewenste plekken af te leveren. De avond voor jouw evenement bereiden we vers ijs in onze ijsmakerij, met zoveel mogelijk verse en lokale ingrediënten. Je mag zelf je favoriete smaken kiezen uit ons uitgebreide assortiment, en we staan altijd klaar om je advies te geven.

IJscokar huren met reclame

En wat dacht je van een ijscokar huren met jouw eigen reclame erop? Of misschien met jouw bedrijfslogo en medewerkers in bedrijfskleding? We denken graag met je mee, en als je wilt, kunnen we zelfs ijs maken in de kleuren van jouw bedrijf. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om alle mogelijkheden te bespreken.

Kosten ijscokar huren (vanaf 250 ijsjes)

Wilt u weten wat een ijscokar huren kost? Vraag dan snel een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een scherp geprijsde offerte van ons.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?