Innovatie in ijs

Innoveren kan erg lekker zijn

Vernieuwen doen we samen.

Al bijna een jaar is ons bedrijf bezig met een prachtig project. Gesteund door SNN & de Europese unie werken wij aan het ijs van de toekomst. 
Minder suikers, minder calorieën, wij zien dit als de toekomst. Maar hoe maak je dit ijs? Welke problemen verwachten we? En belangrijker, wat zijn oplossing om mee te denken in ‘anders’ genieten van ijsjes. 

We kunnen je nog niet te veel vertellen over de resultaten. Wel dat we heel veel getest hebben. Heel veel nieuwe inzichten hebben gekregen over het productieproces, een proefopstelling hebben gebouwd. En veel hebben geproefd. 

Op deze pagina houden we je op de hoogte als het project afgerond is en wat je van ons mag verwachten over het resultaat. 


(Romke de Jong is eigenaar van De Jong’s IJs B.V. en schrijft af en toe over zaken die spelen in en om zijn bedrijf of te maken hebben met zijn grote passie: IJs)
Volg ons op instagram om mee te kijken achter de schermen

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?
Powered by