Ons Frozen Yoghurt concept op elke locatie!

Frozen Yoghurt

Frozen Yoghurt was een logische vervolgstap aangezien wij al tientallen jaren Yoghurt ijs maken. Sinds 2015 hebben we twee Frozen Yoghurt shops geopend op bloemenpark De Keukenhof in Lisse. Deze winkels zijn een doorslaand succes. Niet alleen in een winkel of meerdere winkels, maar ook op evenementen is het concept in te zetten.

Frozen Yoghurt op evenementen

Met onze foodtrucks kunnen we de grotere evenementen en festivals voorzien van echt Frozen Yoghurt ijs. Daarnaast beschikken we over een mobiele ijssalon. Ook wel de mobiele Frozen Yoghurt Bar genoemd. Het is een 10ft. zeecontainer waaruit wij Frozen Yoghurt verkopen. Een echte showtopper op evenementen. Zoals u van ons gewend bent hebben wij het hele proces in eigen hand. Van yoghurt tot aan de plaatsing van containers of trucks op het festivalterrein. Wij werken op basis van eigen exploitatie. Kijk gerust op de fotoslider op deze pagina voor de verschillende foto’s van onze Frozen Yoghurt concepten. Bekijk ook eens de pagina over onze Foodtruck. Hier vindt u meer informatie over dit lekkere concept vanuit een originele Volkswagen Foodtruck of Citroen HY Foodtruck.

Frozen Yoghurt op themaparken of pop up locaties.

Naast de dag- of weekend evenementen zijn wij ook zeker thuis op het gebied van pop up shops of semi permanente locaties. Je vindt ons bijvoorbeeld op Keukenhof waar we in 9 weken tijd bijna 1,2 miljoen gasten langs zien komen. Daarnaast zijn ook evenement hallen bij ons goed bekend. We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagende locaties waarin ons frozen yoghurt ijs past en waarin we ondersteunend kunnen zijn voor de betreffende cateraar. Meer weten? Bel ons gerust.

Het Frozen Yoghurt IJs

Ons Frozen Yoghurt ijs is gemaakt naar uniek recept met de uitgangspunten:

  • Altijd vers getapt;
  • Gemaakt met magere melk voor een uniek laag vetgehalte;
  • Altijd vers gesneden fruit als gezonde topping.

Meer weten over onze Frozen Yoghurt ijssalon? Bekijk de foto’s of neem contact met ons op.