Voor het huren van een ijskar met bediening bent u bij DeJong IJs op het juiste adres. Wij zijn al 65 jaar groot in het verhuren ijswagens tot  ijskarren compleet met personeel en dagvers Ambachtelijk banketbakkers schepijs. We komen door heel Friesland en ver daarbuiten.  Uw evenement is toch ook pas compleet met een lekker ijsje?

Zelf uw smaak kiezen

Bij De Jong ijs heeft u de keuze welke ijssmaken u in de ijskar wil hebben. Dit betekent dat u in de zomermaanden een keuze kunt maken uit vele vers bereidde, ijssmaken.

Offerte aanvragen voor eenijskarhuren doe je hier.

Onze IJskar

 • Voor 200-2500 bollen ijs
 • Inclusief ervaren ijscoman of ijsmeisje
 • All-in huur
 • inclusief bezorging

IJsbakfiets

Onze grote ijsbakfiets is altijd een feest, deze kan bijvoorbeeld over uw bedrijventerrein fietsen om uw personeel van een ijsje te voorzien. Zo komt u onze komende zomer o.a. tegen in Drachten, Heerenveen, Dokkum, Zwaagwesteinde, Sneek, Leeuwarden, De ijs bakfiets is voorzien van vries elementen die het ijs in de ijskar de hele dag koud houden. Meer weten over onze ijsbakfiets? kijk dan hier naar onze verschillende ijsbakfietsen.

Maatwerk?

Ook als u andere wensen heeft dan een van onze ijskarren, dan zijn we u graag van dienst. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 • EenIJskarHuren in uw huisstijl
  Optioneel met schepijs in de kleuren of logo’s van uw bedrijf of organisatie.
 • Voorverpakt ijs
  In diverse cups mogelijk
 • Coupes
  Mooie en lekkere coupes met vers fruit, slagroom of chocolade bij u op locatie geserveerd.

Heeft u ideeën? Neem dan contact met ons op voor een ijskarhuren in de regio Heerenveen, Dokkum, Zwaagwesteinde, Drachten, Sneek, Leewarden, en uiteraard Gorredijk.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?