Als jij op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring op jouw evenement en je wil een ijskar huren, dan is het huren van een ijskar met bediening bij De Jong’s IJs de perfecte keuze. Al 65 jaar zijn wij dé specialist in het verhuren van ijswagens en complete ijskarren, inclusief ons altijd goedlachse personeel en heerlijk ambachtelijk banketbakkers schepijs. Of je nu in Friesland bent of ver daarbuiten, wij brengen ons ijsgeluk naar jou toe. Want zeg nou zelf, wat is een evenement zonder een verfrissend ijsje?

Zelf uw smaak kiezen

Bij De Jong’s IJs laten we je niet alleen genieten van onze ijskarren, maar geven we je ook de vrijheid om je eigen ijssmaken te kiezen. In de zomermaanden heb je de luxe om te kiezen uit een scala van vers bereide ijssmaken.

Wil je een ijskar huren? Vraag dan hier een offerte aan.

Onze IJskar:

  • Geschikt voor 200-2500 bollen ijs
  • Inclusief ervaren ijscoman of ijsmeisje
  • All-inclusive huur, inclusief bezorging

IJsbakfiets

En vergeet onze ijsbakfiets niet! Deze is altijd een hit en kan bijvoorbeeld over jouw bedrijventerrein fietsen om jouw team van heerlijk ijs te voorzien. Deze zomer kun je ons onder andere vinden in Drachten, Heerenveen, Dokkum, Zwaagwesteinde, Sneek en Leeuwarden. Onze ijsbakfiets is uitgerust met vrieselementen die ervoor zorgen dat het ijs in de ijskar de hele dag lekker koud blijft. Een ijskar huren en benieuwd naar onze verschillende ijsbakfietsen? Klik hier voor meer informatie.

Een ijskar huren en heb je speciale wensen die buiten onze standaard ijskarren vallen? Geen probleem! Wij staan klaar om met je mee te denken aan al jouw wensen te voldoen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Maatwerk?

Je kunt zelfs een ijskar huren in jouw eigen huisstijl, inclusief schepijs in de kleuren of met de logo’s van jouw bedrijf of organisatie. Of kies voor ons voorverpakte ijs in diverse cups. En voor een extra vleugje elegantie, bieden we prachtige en smakelijke coupes met vers fruit, slagroom of chocolade die we ter plekke voor je kunnen serveren.

Heb je briljante ideeën? Neem dan direct contact met ons op voor het huren van een ijskar in de regio Heerenveen, Dokkum, Zwaagwesteinde, Drachten, Sneek, Leeuwarden en natuurlijk Gorredijk. Laten we samen jouw evenement nog specialer maken met een ijskar van De Jong’s IJs!

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?