het lekkerste ijs op grootse hoogte

Airline ijsjes

Airline ijsjes

Meestal geniet je van je ijsje in de zomer, op het strand, de ijssalon of gewoon thuis. Maar ook hoog in de lucht vind je ons ijs. Voor luchtvaartmaatschappijen maken wij ook bijzonder ijs. Want luxe ijsjes kunnen ook prima hoog in de lucht gegeten worden.

Verpakking

Onze airline ijsjes maken wij in kleine ijsbekers. Dit kan in 80ml of 100ml ijsbekers. Dit is een kleine ronde ijsbeker van 100% afbreekbaar karton. En kan worden uitgevoerd met zowel een kartonnen platte sluiting of een oversluitdeksel met bijgevoegd lepeltje (in hout).

Sterk ijs

We verpakken deze ijsjes met 48 in een doos zodat er zo weinig mogelijk lucht over blijft voor effectief transport van en naar de vriezers voor luchtvaartmaatschappijen. Het ijs kan ook tegen een (koude of hitte) stootje. Want we begrijpen natuurlijk dat het vaak verplaatst wordt voor het bij de passagiers op hun uitklap tafel belandt.

Lage aantallen

Ook voor specials kun je bij ons terecht. We beginnen al vanaf 15.000 ijsjes per order. Uiteraard kunnen we nog scherpere aanbiedingen doen bij grotere aantallen dus vraag ons gerust naar alle mogelijkheden die we voor uw luchtvaartmaatschappij / airline kunnen doen.De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?