in Corona tijd veilig genieten

de IJskar in "het nieuwe normaal"

IJskar huren in de nieuwe 1,5m samenleving

Met “het nieuwe normaal” zijn we volop gaan ontwikkelen met als doel hoe we onze vers & huisgemaakte ijsjes alsnog bij je kunnen krijgen in onze ijskar of ijskarren. Hoe zorgen we er voor dat jij veilig ” corona proof ” van ons ijsje kan genieten bij onze ijskar. Hieronder leggen we uit hoe we als eerste en grootste ijskar verhuurder van Nederland onze ijskar en ijswagens aanpassen.

Barrière scherm

Door een sterk plexi glazen scherm maken we de ijskar veilig voor jou en onze medewerkers.

Cashless betalen & Desinfectie

We kiezen alleen voor PIN betalingen en bij voorkeur contactloos. Wil je de ijskar huren om uw gasten te voorzien van ijs dan sturen we de factuur graag digitaal en na afloop.

Op onze vernieuwde ijskarren vind je ook een desinfectie dispenser om je handen te ontsmetten. Genieten van vers ijs met schonen handen!

Bekers & Handschoentjes

Om hygiëne nog beter te waarborgen kiezen we er momenteel voor om alleen bekers met ijs voor je te scheppen. Deze zijn gemakkelijk mee te nemen aangezien directe consumptie rond de ijskar niet toegestaan is. Ook kun je nu bij ons ijsbekers voor thuis bestellen of meenemen.

Onze medewerkers wassen vaak hun handen maar dragen daarnaast ook wegwerp handschoenen zodat ze zo veilig mogelijk jouw ijsje voor je klaarmaken. Vraag gerust onze medewerker naar onze hygiene procedures.

Houd 1,5 meter afstand

En belangrijk, blijf afstand houden van elkaar. Bij onze nieuwe ijskarren zullen we de afstand markeren voor onze ijskarren middels pionnen voor de ijskar. Daarnaast rekenen we op jouw hulp om de omgeving veilig te houden.

Genieten maar!

Neem je ijsje mee. Voor thuis, een stuk verderop. Op de fiets, wandelend of met de auto. Samenscholing kan een boete opleveren van € 390,-. Zoek een lekkere plek met voldoende afstand waar je kunt genieten van ons vers bereide ijs.
Vragen? Bel ons of stuur ons een WhatsApp!

fotografie: Jorn Idzerda

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?