Zomers werken er dagelijks vele tientallen medewerkers bij ons familiebedrijf. Ze maken ijs, maken schoon, pakken ijsproducten in, regelen logistiek, transport. Zorgen voor kwaliteit, de facturatie en de aansturing van alles wat ons bedrijf zo mooi, leuk en lekker maakt.
Maar wie is nou wie? Op deze pagina vind je ons team, die je vaak ziet of hoort als je bij ons komt, ons belt of een whatsapp stuurt.

3e generatie ijsmaker

Romke

Romke de Jong is de eigenaar van De Jong’s IJs en nam het bedrijf over op jonge leeftijd over van zijn vader. Onder Romke bouwt het bedrijf verder aan haar marktleiderschap in de evenementen branche en haar sterke positie in duurzame ijs voor Supermarkt ketens door heel Europa. Romke spreek je vooral als het gaat over nieuwe ijsjes, nieuwe concepten en nieuwe klant relaties. Romke woont op 1 km van de ijsfabriek en is daarmee te pas en te onpas aanwezig op het bedrijf. 

Van teler naar ijsje in 48 uur.

Aardbei Sorbet

Ons aardbeien sorbet ijs (vegan/lactosevrij) wordt gemaakt met lokale aardbeien uit Marknesse. Zodra ze geoogst worden door de teler maken wij er binnen 48 uur vers Aardbei sorbet ijs van, zo in jouw beker. 

Baas van alles

Marjan

Marjan die ademt ijs. Ze is al bij ons sinds ze 15 is. Begonnen als ijsverkoper op de bakfiets naar evenement manager, personeels manager tot Operarioneel directeur nu. Marjan kan en doet alles. Ze zorgt er voor dat alle wilde ideeën van Romke ook uitgevoerd (kunnen) worden. Ze stuurt productie aan, verantwoordelijk voor de evenement afdeling en zorgt voor al onze fijne medewerkers. Marjan is getrouwd met een de Jong (geen familie) en nu is de cirkel rond. Als je haar nu belt hoor je: “Met Marjan de Jong van De Jong’s IJs”.

Hoofd ijsjes

Jeltina

Jeltina is onze productiemanager. Verantwoordelijk voor ons team van ijsmakers en ondersteunende medewerkers! Jeltina zorgt er voor dat het hele proces van grondstoffen tot ingepakte ijsjes soepel en snel verlopen. Om zo alle bestellingen van onze klanten in korte tijd te kunnen verwerken. Dus als je binnenkomt bij onze ijsfabriek en je kijkt door de glazen deur de productie in, grote kans dat je Jeltina ziet. 

Junior productiemanager

Jelmer

Jelmer kwam bij ons binnen toen we extra hulp nodig hadden bij de ijsverkoop maar heeft zich ontpopt tot een echte ijsmaker. De productiehal is zijn domein. Van vegan ijs tot low calorie ijsjes. Jelmer draait er z’n hand niet voor om. Deze man kan alles maken. In zijn rol als Junior productiemanager kan Jelmer alle machines en lijnen aan en zorgt hij zomers dat de lange dagen productie soepel verlopen. 

Elke cent telt

Jildou

Jildou is ons financieel wonder. Met een achtergrond bij een bank zorgt Jildou met militaire precisie voor onze administratie, debiteuren en crediteuren. Jildou zorgt er voor dat alle facturen correct en snel betaald worden en dat onze klanten ons ook op tijd betalen. Daarnaast spreek je Jildou als nieuwe klant om alle gegevens correct in te voeren of als er een wijziging nodig is in je bestelling. 

Quality specialist

Sara

Sara is een verhaal apart. Haar allereerste bijbaan was namelijk al bij onze ijssalon keten Lilly’s. Na haar studie en de eerste “echte” baan is ze nu terug bij ons als Quality specialist. Sara is dagelijks bezig met onze torenhoge IFS Higher level kwaliteitsstandaard. En zorgt elke dag voor verbeteringen in het proces en het team. Door haar krijg je altijd precies alles zoals afgesproken. 

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?