Wat zoeken wij?

Een zelfstandig ondernemer die voor eigen risico zijn of haar eigen ijsbedrijf exploiteert. Je verkoopt met je ijskar je ijs op je de standplaatsen of ventroutes die je zelf hebt gevonden. Je vind het fantastisch om te werken in de zon en zomer en doet je best om je klantenkring op te bouwen.

Wat heb je nodig?

Naast een gemeentelijke vergunning voor een standplaats of ventvergunning (niet in alle gemeenten nodig) heb je onderdak nodig voor je ijskar. Zoals bijvoorbeeld een garage(box). Daarnaast heb je een vrieskist nodig welke groot genoeg is voor je vriespatronen (die je ijs in de ijskar koud houden) en je ijs. En je hebt vervoer om je ijsbenodigdheden op te halen bij onze ijsmakerij in Gorredijk. (bezorgen is ook mogelijk onder voorwaarden)

Waar zorgen wij voor?

Wij zorgen voor een authentieke ijskar, voor vers gemaakt ijs, hoorntjes, bekertjes, lepeltjes, geldlades. Dus eigenlijk alles wat je nodig hebt om zelfstandig ijscoman of ijsmeisje te worden.

Hoe werkt het?

Eigenlijk ‘pacht’ je een ijskar van ons. Hoe meer ijs je verkoopt hoe minder wij vragen als vergoeding voor de ijskar. Verkoop je leuk dan betaal je in veel gevallen helemaal niks voor onze ijskar.

Wat kost het?

Geïnteresseerd? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan via romke@dejongsijs.nl en vermeld hierbij uw volgende gegevens: Naam, adres, telefoonnummer en het gebied waarin u uw ijskar wilt exploiteren.

De Jong's IJs

Instagram

Kan ik je ergens mee helpen?